جلسه شورای ورزشی دانشگاه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی 24 مهر ماه  جلسه  اعضای شورای ورزشی در سالن جلسات دانشگاه  تشکیل گردید. دکتر عبدی به عنوان دبیر شورای ورزش دانشگاه ضمن تشریح ارکان شورا و تاکید بر اهمیت تشکیل جلسات شورای ورزش دانشگاه به ارائه گزارش عملکرد شش ماهه اداره تربیت بدنی از ابتدای سال 1403 پرداختند.

در این جلسه به نحوه آماده سازی و شرکت دانشجویان دانشگاه در مسابقات المپیاد، و برگزاری جشنواره ورزشی بهاره دانشجویی پرداخت شد.

همچنین ایشان در ادامه صحبت های خود ضمن تشریح برنامه عملیاتی یکساله اداره تربیت بدنی به ارائه جزئیات برنامه های اداره تربیت بدنی برای نیمه دوم سال 1403 در بخش دانشجویان و کارکنان پرداختند. در ادامه جلسه پیشنهاداتی از سوی اداره تربیت بدنی و سایر اعضاء شورا ارائه شده و مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.