رئیس دانشگاه از همکاران حوزه دانشجویی تقدیر کرد

به گزارش روابط عمومی، طی نشستی صمیمی با حضور رئیس دانشگاه دکتر مجتبی مختاریان از زحمات معاونت دانشجویی فرهنگی دکتر پیمان مشهدی کشتیبان و دیگر همکاران حوزه خدمات دانشجویی به‌ علت انتخاب معاونت دانشجویی به عنوان معاونت برتر در حوزه خدمات دانشجویی بنا بر گزارش دفتر نظارت و ارزیابی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تقدیر کرد.

در ابتدای این نشست دکتر کشتیبان معاون دانشجویی و فرهنگی به بیان توضیحاتی از چگونگی انتخاب معاونت برتر پرداختی افزود این مهم اتفاق نمی افتاد مگر با زحمات تمامی همکاران حوزه دانشجویی. در ادامه همکاران حوزه دانشجویی در فضایی صمیمی به بیان دغدغه ها و احیانا مشکلات موجود پرداختند.

دکتر مختاریان رئیس دانشگاه ضمن پاسخ گویی تمام سوالات و دغدغه های همکاران به ارائه مسیر طی شده ۳ ساله دانشگاه پرداخت و ابراز امیدواری کرد و افزود مسیر پیش رو با زحمات و حمایت های شما همکاران و اقداماتی که در این چند سال انجام شده بیش از پیش باعث حرکت درمسیر پیشرفت دانشگاه خواهد بود.

در انتهای این نشست نیز با اهدا لوح سپاس از زحمات همکاران تقدیر شد.