• اخبار :
  • تیجه ای یافت نشد
  • خبر

راه اندازی پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاه صنعتی ارومیه

مدیر مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و فضای مجازی دانشگاه صنعتی ارومیه، دکتر پرویز رشیدی از راه اندازی درگاه یکپارچه متمرکز دانشگاه صنعتی ارومیه و اتصال آن به پنجره واحد خدمات دانشگاهی خبر داد.
    پس از اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و تاکید وزیر محترم علوم بر اتصال دانشگاه‌ها به پنجره خدمات هوشمند، این موضوع به طور جدی در دستور کار این مرکز قرار گرفت و در دو مرحله این پروژه تکمیل و انجام شد، در مرحله اول ایجاد یک پنجره و اتصال آن به شبکه هوشمند دولت بود که این کار صورت گرفت و در مرحله دوم که مرحله نهایی طرح بود ایجاد پروتکل‌های امن و استاندارد ارتباطی جهت اتصال دیگر سامانه‌های دانشگاه به این پنجره بود که آن نیز همینک تکمیل و در مرحله اجرا قرار گرفته است.
    با این تلاش دانشگاه صنعتی ارومیه متصل به پنجره خدمات هوشمند وزارت عتف در سطح کشور شد و همچنین جز محدود دانشگاه های دارای پنجره خدمات هوشمند مستقل می باشد.

سامانه درگاه متمرکز دانشگاه به آدرس https://sso.uut.ac.ir راه‌اندازی شده است و سامانه پرتال اساتید دانشگاه به پنجره خدمات هوشمند متصل گردیده است و سامانه مدیریت آموزشی دانشگاه (سما) نیز در حال اتصال می‌باشد و به مرور بقیه سامانه‌های دانشگاه نیز به این سامانه متصل خواهند شد و برای دسترسی به تمامی سامانه‌های دانشگاه فقط یک نام کاربری و رمز عبور نیاز خواهد بود و از آن طریق به همه سامانه‌های دانشگاه دسترسی خواهید داشت.