به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی ارومیه، صبح امروز ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ دکتر یعقوب پوراسد رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه به همراه دکتر داود داعی الحق مدیر حراست ، دکتر آرش رحمانی معاون دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی از بخش های مختلف دانشگاه بازدید و با جمعی از همکاران حفاظت و خوابگاه ها دیدار و گفتگو کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه در این بازدید با قدردانی از زحمات و رشادت های نیروهای حفاظت در این ایام حساس جنگ گفت: حضور شما عزیزان در حفاظت و پاسداری از بخش های مختلف دانشگاه نشان از شجاعت و رشادت شما دارد و همه همکاران قدردان زحمات شما هستند.
دکتر یعقوب پوراسد در ادامه با بازدید از تعدادی خوابگاه های دانشگاه در سطح شهر از لزوم آمادگی این دانشگاه در شرایط بحرانی گفت و افزود: دانشگاه صنعتی ارومیه مصمم است که در این شرایط حساس در صورت لزوم با تمام امکانات در کنار مردم عزیز باشد.
وی در پایان از زحمات و تلاش های مسئولین خوابگاه ها در جهت حفظ و نگهداری آنها تشکر و قدردانی کرد.