خبری

متن پیام ریاست دانشگاه در پی باران موشکی سپاه پاسداران بر سر رژیم جعلی اسرائیل

سایز متن

متن پیام ریاست دانشگاه در پی باران موشکی سپاه پاسداران بر سر رژیم جعلی اسرائیل

به گزارش روابط عمومی، دکتر مختاریان رئیس دانشگاه در پیامی عملیات وعده صادق ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را پاسخی محکم و دندان شکن به گستاخی های رژیم منحوس صهیونیستی خواند.
در متن این پیام آمده است:

باسمه تعالی

و ان حزب الله هم الغالبون (مائده۵۶)
که تنها لشکر خدا فاتح و غالب خواهد بود

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی حقوق مشروع و بین المللی در نقض حاکمیت خود دربه شهادت رساندن اسماعیل هنیه رهبر حماس و شهادت مستشار نظامی ایران در لبنان سردار عباس نیلفروشان و گستاخی این رژیم منحوس در به شهادت رساندن سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان شب گذشته با باران موشکی سنگین پایگاه های نظامی و مقر موساد اسرائیل را در هم کوبید.
اینجانب ضمن عرض خداقوت خدمت برادران نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این فتح و ظفر را خدمت ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه ای، تمامی مظلومان عالم، مردم بی دفاع فلسطین و رزمندگان داغدار لبنان تبریک می‌گویم.
به فرمایش رهبری معظم، عمر زیادی از این رژیم جعلی نمانده و به فضل و توفیق الهی به دست رزمندگان مقاومت در آینده ای بسیار نزدیک شاهد فروپاشی این فرزندخوانده استکبار جهانی خواهیم بود.

مجتبی مختاریان
رئیس دانشگاه