دانشگاهیان صنعتی ارومیه در پی شهادت سید حسن نصرالله تجمع کردند

به گزارش روابط عمومی، دانشگاهیان صنعتی ارومیه برای بار دوم در امروز روز یک شنبه مورخ هشتم مهرماه در صحن دانشگاه تجمع کردند. در این آئین ابتدا حجت الاسلام والمسلمین میرزائی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان اینکه آرزوی هر مومنی مرگ با شهادت است افزود: شهادت و کشته‌شدن توسط رژیم منحوس اسرائیل برای هر مومنی فخر و مباهات است چرا که بهترین مرگ و انتقال به ابدیت شهادت در راه خدا است. وی افزود: برگزاری چنین مراسمات و آئین هایی برای مرز بندی و صف کشی حق و باطل و قرار گرفتن در محل درست بسیار حائز اهمیت است. در ادامه دانشگاهیان شعارهای استکبارستیز سرداده و حمایت خود را از محور مقاومت و رزمندگان حزب الله نشان دادند. در انتها نیز بیانیه بسیج دانشجویی در محکومیت این اقدام جنایتکارانه رژیم منحوس و جعلی اسرائیل قرائت شد.