اطلاعیه دانشجویان بین الملل -شماره2 - - Notice of international students No-2

به اطلاع دانشجویان بین الملل ورودی ۱۴۰۲ ترم‌ بهمن می رساند: آخرین فرصت برای ثبت نام ترم دوم ۱۸ مهرماه می باشد و این تاریخ تمدید نخواهد شد.
دانشجویان در نظر داشته باشید در صورت عدم واریز شهریه تا تاریخ ذکر شده وضعیت تحصیلی شما به منزله انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.

إلى علم الطلبة الوافدين للفصل الدراسي 1402 بهمن: آخر فرصة للتسجيل للفصل الثاني هي 18 أكتوبر ولن يتم تمديد هذا التاريخ.
أيها الطلاب، ضعوا في اعتباركم أنه إذا لم تقموا بدفع الرسوم الدراسية في الموعد المذكور، فسيتم اعتبار وضعكم الأكاديمي بمثابة انسحاب من دراستكم.
To the information of incoming international students for the 1402 semester of Bahman: the last chance to register for the second semester is October 18, and this date will not be extended.
Students, keep in mind that if you do not pay the tuition fee by the mentioned date, your academic status will be considered as withdrawal from your studies.
تاریخ انتشار :
1403/07/15 14:51