برگزاری بیست و دومین دوره مسابقات ملی بتن ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران بیست و دومین دوره مسابقات ملی بتن ایران با حضور نخبگان کشوری و متصدیان خبره صنعت بتن در تاریخ ۱۶شهریور سال ۱۴۰۳ برگزار شد.
دانشگاه صنعتی ارومیه در قالب یک تیم به سرپرستی دانشجو امیرحسین آرمان و اعضا مهشاد حیدری و علی ساعی با هدایت استاد راهنما آقای مهندس محمدرضا ساعی و حامی صنعتی در رشته بتن توانمند اقتصادی در این مسابقات شرکت نمود. تیم دانشگاه صنعتی ارومیه با موفقیت کامل مرحله تایید طرح اختلاط بتن در سطح مسابقات ملی بتن و انجمن بتن ایران را پشت سر گذاشته و پس از آن نسبت به اجرای طرح در حضور هیات داوران اقدام نمود. بر اساس آیین نامه برگزاری مسابقات نتایج نهایی در تاریخ ۵مهر سال ۱۴۰۳ از بین ۱۸تیم برگذیده در سطح کشور مشخص و تیم های برتر تعیین خواهند شد. بدیهی است، حضور تیم دانشگاه صنعتی ارومیه در این دور از مسابقات مدیون حمایت های بی شائبه معاونت محترم آموزشی و پژوهشی، معاونت محترم امور اداری، پشتیبانی و ریاست محترم دانشکده صنایع و فرآورده‌های معدنی و مساعدت مدیریت محترم گروه مهندسی عمران است. ضمن آرزوی موفقیت برای تیم نماینده دانشگاه صنعتی ارومیه در بیست و دومین مسابقات ملی بتن ایران، پیروزی و سربلندی برای این تیم پرتلاش را از درگاه خداوند متعال مسألت می‌نماییم.