روابط عمومی دانشگاه صنعتی ارومیه- یعقوب پوراسد، رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه، روز پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ در راستای سیاست ارتباط مستقیم و صمیمانه با کارکنان، جلسهای گرم و دوستانه ای را با همکاران واحد حراست و حفاظت فیزیکی دانشگاه برگزار کرد.
در این نشست که در فضایی صمیمی و سازنده برگزار شد، دکتر پوراسد ضمن تقدیر از تلاشهای شبانهروزی همکاران حراست و حفاظت فیزیکی در تأمین امنیت دانشگاه، بر نقش کلیدی این عزیزان در حفظ آرامش و ایمنی محیط آموزشی و پژوهشی تأکید کرد.
رئیس دانشگاه با اشاره به ایام حساس جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، از حضور مستمر و زحمات خستگیناپذیر همکاران حراست و حفاظت فیزیکی در آن دوران پرچالش تقدیر ویژه به عمل آورد و اظهار داشت: «در شرایط دشوار ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، شما نگهبانان واقعی خانواده بزرگ دانشگاه بودید و با تعهد و ایثار، امنیت دانشگاهیان را تضمین کردید. این تلاشها همواره در یادها ماندگار خواهد ماند.»
دکتر پوراسد همچنین امنیت پایدار دانشگاه را پیشنیاز توسعه همهجانبه علمی و فرهنگی دانست و افزود: «همکاران حراست و حفاظت فیزیکی، ستونهای اصلی آرامش در دانشگاه هستند و مدیریت دانشگاه قدردان این فداکاریهاست.»
در بخش دیگری از جلسه، کارکنان حاضر به بیان دیدگاهها، پیشنهادها و مسائل کاری خود پرداختند و رئیس دانشگاه با سعهصدر به آنها گوش داد و دستور پیگیری فوری برخی موارد را صادر کرد.
در پایان این نشست صمیمی، دکتر پوراسد با اهدای لوح تقدیر از تلاشها و خدمات ارزشمند همکاران واحد حراست و حفاظت فیزیکی قدردانی کرد.