• اخبار :
  • اطلاعیه :
  • تیجه ای یافت نشد
  • خبری

تاسیس شرکت دانش بنیان سنجش افزار پیشرو صنعت ارومی توسط عضو هیات علمی گروه مهندسی برق

شرکت دانش بنیان “سنجش افزار پیشروصنعت ارومی” با عنوان اختصاری “ساپصا” (SAPSU) در سال ۱۳۹۷ توسط سارنگ کاظمی نیا، دانشیار گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی ارومیه، با هدف طراحی، ساخت و بهبود ادوات الکترونیکی پیشرفته و ابزار دقیق، راه اندازی شد و از سال ۱۳۹۷ تاکنون با تکیه بر دانش و تخصص تیم تحقیق و توسعه در زمینه طراحی و ساخت ادوات الکترونیکی منحصربفرد در حوزه مهندسی برق، مکاترونیک و ابزار دقیق فعالیت می نماید.

فعالیت این شرکت با تولید اولین نسل ترازوهای دیجیتال متصل شونده به دستگاه PoS بدون نیاز به کامپیوتر واسط از سال ۱۳۹۷ آغاز شد. سپس با توسعه گستره مطالعات و تحقیقات تیم تحقیق و توسعه، به واسطه طراحی محصولات دیگر از جمله "دستگاه تشخیص رنگ خوردگی سطح بدنه خودرو"، "تلسکوپ اتوفوکوس کنترل شونده با اندروید"، و "دستگاه فیزیوتراپی چراغ IR دارای دیمر دیجیتال"، این شرکت از سال ۱۳۹۹ به عنوان یک شرکت فناور در پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی مستقر شد. در ابتدای سال ۱۴۰۰ دو محصول "دستگاه تشخیص رنگ خوردگی سطح بدنه خودرو"، "تلسکوپ اتوفوکوس کنترل شونده با اندروید" موفق به اخذ گواهی دانش بنیان از کارگروه ارزیابی شرکت¬ها و مؤسسات دانش¬بنیان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور شده اند که در حال حاضر مراحل نمونه سازی را سپری می کنند. ثبت چندین اختراع، انتشار مقالات علمی و پژوهشی متعدد تخصصی، حضور در نمایشگاه های مختلف پژوهشی استانی و ملی، اخذ مجوز تأسیس واحد صنعتی از شرکت شهرک های صنعتی استان آذربایجان غربی (وابسته به وزارت صنعت و معدن)، اخذ مجوز واحد فناور از پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ از جمله فعالیت های اعضای این شرکت دانش بنیان است. مشاوره در زمینه طراحی، اجرا و ساخت طرح های صنعتی در زمینه مهندسی برق، برگزاری دوره های تخصصی آموزشی با بوردهای الکترونیکی مختلف شامل میکروکنترلرها و FPGA، آموزش زبان های توصیف سخت افزار، انجام پروژه های صنعتی با بوردهای FPGA و طراحی و ساخت ادوات الکترونیکی و مکاترونیکی ابزاردقیق از جمله فعالیت های این شرکت است.