بازدید دانشجویان مهندسی صنایع از شرکت نماکاران هزار سوم

بازدید دانشجویان کارشناسی مهندسی صنایع ورودی های ۹۹، ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ از مجموعه نماکاران هزاره سوم در روزهای ۳۰ آبان و ۱ آذر ماه با هماهنگی انجمن علمی گروه مهندسی صنایع و حضور اساتید محترم دکتر صبری و دکتر جعفرزاده برگزار گردید. مجموعه نماکاران در زمینی به مساحت ۳۰۰۰۰ متر مربع و با سالنهایی به وسعت ۷۰۰۰ مترمربع در سال ۱۳۹۰ احداث شد. این مجموعه با بهره‌ گیری از تجهیزات پیشرفته، ظرفیت و تخصص نیروی انسانی و کارآزمودۀ داخلی همچنین تجربۀ گرانقدر مشاوران خود از شرکت چوهاداراوغلو موفق شده است تا امکان مونتاژ و تولید انواع محصولات ترکیبی پیش‌ساختە آلومینیومی و شیشه‌های از جمله در و پنجره را فراهم آورد. این مجموعه تجربه انجام پروژه های بزرگی از جمله پروژه ساختمان بورس تهران، هتل ایران مال تهران، بیمارستان آتیه تهران، بیمه رازی تهران و غیره را در کارنامه دارد. ویدئوی آشنایی با مجموعه صنعتی نماکاران را می توانید از اینجا مشاهده نمایید.