• اخبار :
  • تیجه ای یافت نشد
  • خبر

مراسم تقدیر از برندگان مسابقه هفته کتابخوانی دانشگاه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در تاریخ ۹ خرداد ۱۴۰۳ با حضور رئیس دانشگاه و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان غربی از برندگان مسابقه هفته کتابخوانی دانشگاه تقدیر گردید.
    در این مراسم که به همت معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه برگزار گردید دکتر مختاریان رئیس دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت کتاب و کتابخوانی،  به توانمندی های دانشگاه صنعتی اشاره کرده و گزارشی کوتاه از اقدامات انجام گرفته در دانشگاه را ارائه کردند. در ادامه دکتر نوروزی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه صنعتی ارومیه، با اشاره به قابلیت های دانشگاه، از آمادگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی  جهت همکاری در زمینه های فرهنگی با دانشگاه ابراز داشته و ضمن بیان جمله ای از رئیس جمهور شهید، بر پیگیری امور تا رسیدن به نتیجه تاکید داشتند. سپس دکتر پرویز قربانزاده رئیس مرکز اسناد و کتابخانه مرکزی دانشگاه گزارش مختصری از وضعیت کتابخانه دانشگاه ارائه کرده و دانشگاه صنعتی ارومیه را یکی از دانشگاه های پیشرو در ارائه منابع دیجیتالی به دانشجویان و اساتید معرفی کرده و ابراز امیدواری کردند که با توسعه فضای فیزیکی و افزایش تعداد کتب، امکان خدمت رسانی بیشتر به دانشجویان و اساتید فراهم شده است. در نهایت نیز از دانشجویان و همکاران شرکت کننده در مسابقات به دلیل گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی تقدیر گردید. در انتهای این مراسم، بازدیدی کوتاه از امکانات کتابخانه مرکزی دانشگاه توسط مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیات همراه به عمل آمد.