برگزاری کارگاه نیازهای صنایع و رشته‌های فنی و مهندسی به شیمی محاسباتی و شیمی نظری

به گزارش  روابط عمومی، کارگاه "نیازهای صنایع و رشته‌های فنی و مهدسی به شیمی محاسباتی و شیمی نظری" در روز چهارشنبه مورخ ۲۷ اردیبهشت دانشکده فنی و مهندسی خوی برگزار شد.
در این کارگاه ابتدا دکتر جابرجهانبین هیات علمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به کاربردهای صنایع مختلف و ارتباط تنگاتنگ شیمی محاسباتی و رشته‌های فنی و مهندسی اشاره کرد.
لازم به ذکر است دکتر جهانبین که بیش از ۱۵۰ مقاله  ISI در زمینه‌های مختلف شیمی محاسباتی و شبیه‌سازی داشته و استاد راهنمای بیش از ۱۵ دانشجوی دکتری و ۲۵ دانشجوی کارشناسی ­ارشد بوده است.
این کارگاه با سخنرانی مرتضی محمدصادقی، مدرس دروس  شیمی دانشکده فنی و مهندسی خوی، ادامه یافت و وی به مروری بر شبیه‌‌سازی و شیمی نظری پرداخته و در ادامه به بیان مبسوط دینامیک مولکولی با نرم‌افزارهای LAMMPS و NAMD و نیز کدهای ورودی این نرم‌افزارها پرداخت.