• اخبار :
  • تیجه ای یافت نشد
  • خبری

بازدید دانشجویان گروه مکانیک و انرژی دانشکده فنی و مهندسی خوی از شرکت ایدم

به همت گروه مهندسی مکانیک و انرژی و انجمن علمی مهندسی مکانیک و انرژی دانشکده فنی و مهندسی خوی، بازدید علمی دانشجویان این دو رشته از شرکت IDEM (شرکت تولید موتورهای دیزل ایران) در روز دوشنبه ۲۱ آذر برای آشنایی بیشتر با فرآیند تولید و عملکردهای موتورهای دیزل صورت گرفت.
    در این بازدید که بیش از ۴ ساعت طول کشید دانشجویان از بخش­های مختلف شامل بخش آموزش و موسسه علمی – کاربردی و هم­چنین سالن­های تولید بازدید کردند.
    ین شرکت تولید­کننده موتورهای دیزل سبک، نیمه­سنگین و سنگین است.
    این مجموعه تولیدی، در سال ۱۳۴۸ شمسی با سرمایه­گذاری مشترک ایران و آلمان و تحت لیسانس شرکت دایملر بنز آلمان تأسیس و در سال ۱۳۵۰ به بهره­برداری رسیده است
    اولین محصولات در انواع موتورهای سری ۳۰۰ و در تیپ های ۳۱۴، ۳۵۲، ۳۵۵، ۳۶۰ بر روی مینی بوس، اتوبوس و کامیون­های تولیدی شرکت ایران خودرو و خاور نصب و مورد استفاده قرار گرفت. در ادامه و گسترش و ارتقاء محصولات تولیدی، هم اکنون تیپ­های ۳۶۴، ۳۱۴، ۳۵۵ را با ارتقاء سطح آلایندگی Euro ۲ و Euro ۳ و Euro ۴ و Euro ۵ EEV ادامه می­دهد.