• اخبار :

اعلام مهلت تکمیل پرونده ایثارگری دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر

سایز متن

به اطلاع دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر دانشگاه می رساند؛
    کانون ایثار با انگیزه ایفای رسالت زنده نگه داشتن یاد و خاطره و امتداد طریق شریف شهدای گرانقدر و خودباوری و هویت مداری جمعی تشکیل و در راستای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت زیر نظر گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه به طراحی، برنامه ریزی، اجرا و نظارت بر فعالیت­های علمی فرهنگی مرتبط می­پردازد.
    کانون علمی فرهنگی ایثار دانشگاه در جهت انسجام بخشیدن به فعالیت­های علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری، ورزشی و جهادی دانشجویان شاهد و ایثارگر و به منظور تعمیق فعالیت­های تشکیلاتی و کار جمعی و نیز ایجاد مشارکت هر چه بیشتر شما عزیزان و برای توسعه فعالیت در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت خود را آغاز نموده است.
    جهت کسب اطلاعات بیشتر و عضویت در کانون به دفتر ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر(اتاق ۱۱۷c) مراجعه فرمایید.

گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر