روابط عمومی- اخبار و اطلاعیه ها
گزارش کارگاه بین المللی بهینه‌سازی ناهموار و کاربردهای آن

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1399/6/29 | 
اولین کارگاه بین المللی برخط بهینه‌سازی ناهموار و کاربردهای آن با حضور بالغ بر ۱۷۰ شرکت‌کننده از ۸۰ دانشگاه کشور و دانشگاه‌هایی از خارج از کشور در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۶ و ۲۷ شهریورماه ۱۳۹۹ به میزبانی دانشگاه صنعتی ارومیه برگزار شد.
آنالیز ناهموار و بهینه‌سازی ناهموار شاخه‌هایی‌ از ریاضیات هستند که با ارائه‌ی مفهوم زیردیفرانسیل و زیرگرادیان به عنوان تعمیمی از مفهوم مشتق و بررسی ویژگی‌های آن‌ها و مطالعه‌ی کاربردهای این مفاهیم، رویکردی جدید در مواجهه با ناهمواری ظاهر شده در مدل‌های بهینه‌سازی ریاضی ارائه می‌دهند.
ین کارگاه، با هدف آشنایی با مفاهیم بهینه‌سازی ناهموار و فرصت‌های تحقیقاتی ممکن در این حوزه از جمله قابلیت توسعه‌ی الگوریتم‌های عددی، معرفی زیر دیفرانسیل‌های جدید، کاربردهای آنالیز ناهموار در فناوری‌های نوظهور و غیره، به همت گروه ریاضی دانشگاه از ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه آغاز شد. 
در ابتدای این کارگاه تخصصی، دکتر وحید سلوک، معاونت آموزشی و پژوهشی، و دکتر الناز اسگویی مدیر گروه ریاضیات کاربردی دانشگاه صنعتی ارومیه ضمن خوش آمدگویی، بر ادامه‌ی اجرای چنین کارگاه‌هایی تاکید نمودند.
در بخش اول کارگاه، دکتر مسلم زمانی، عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد دو سخنرانی با عنوان‌های «بهینه‌سازی محدب ناهموار» و «بهینه‌سازی نامحدب ناهموار» ارائه نمود.
سپس دکتر روح الله یوسف‌پور عضو هیات علمی دانشگاه مازندران، دو سخنرانی با عنوان‌های «از بهینه‌سازی هموار تا بهینه‌سازی ناهموار» و «الگوریتم روش دسته‌ای و بررسی روش‌های بهینه‌سازی مسایل نامحدب» ایراد کرد. اولین سخنرانی در بخش دوم کارگاه توسط پروفسور بوریس مردوخویچ از دانشگاه وینه استیت آمریکا با عنوان:

 « Parabolic Regularity in Variational Analysis and Optimization» 

ارائه شد و به این ترتیب کارگاه در اولین روز، به کار خود پایان داد. 

در روز دوم، دکتر سونا طاهری از دانشگاه RMIT استرالیا سخنرانی خود را با عنوان: 

« Nonsmooth optimization models in machine learning» 

ارائه نمود. سخنران دیگر صبح، دکتر علیرضا کبگانی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی ارومیه بود که سخنرانی خود را با عنوان «مشتقات تعمیم‌یافته، یک سیر تاریخی» ارائه نمود. بخش بعد از ظهر کارگاه با سخنرانی دکتر اشکان محمدی از دانشگاه مینه‌سوتای آمریکا با عنوان: 

«Variational analysis of composite optimization» 

آغاز شد و کارگاه با سخنرانی دکتر فلیپه لارا از دانشگاه تراپاکای شیلی با عنوان: 

« Global Directional Derivatives with Applications to Generalized Convexity and Generalized Monotonicity» 

به کار خود پایان داد. جناب آقای دکتر مجید سلیمانی دامنه، عضو هیات علمی دانشگاه تهران، دبیری علمی و دکتر علیرضا کبگانی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی ارومیه، دبیری اجرایی این کارگاه را بر عهده داشتند.

علاقه‌مندانی که تمایل دارند فیلم‌های سخنرانی‌های ایراد شده در کارگاه را دریافت نمایند می‌توانند از طریق ایمیل nonsmoothworkshopgmail.com درخواست خود را ارسال فرمایند.
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://uut.ac.ir/find.php?item=24.1098.4208.fa
برگشت به اصل مطلب