روابط عمومی- اخبار و اطلاعیه ها
رئیس سازمان امور دانشجویان :نقش دانشگاهها در معرفی دانشجویان نمونه افزایش یافت

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1394/5/29 | 

معاون وزیر علوم و  رئیس سازمان امور دانشجویان در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه کشور با اشاره به فرآیند جدید انتخاب دانشجویان نمونه گفت: مسیر انتخاب دانشجویان نمونه امسال نسبت به سال گذشته با تغییراتی مواجه بود. زیرا در گذشته دانشجویان نمونه خود به سایت وزارت علوم مراجعه کرده و مشخصات خود را وارد سامانه مربوطه می کردند ولی امسال دانشجویان نخبه توسط دانشگاه ها انتخاب شدند و سپس به وزارت علوم معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی، دکتر مجتبی صدیقی گفت: در حوزه دانشگاههای وزارت علوم ۵۸ دانشگاه در فرآیند انتخاب دانشجوی نمونه شرکت کردند و ۱۵۳ دانشجوی نمونه را به وزارت علوم معرفی کردند و در نهایت ۴۰ نفر از این دانشجویان حوزه وزارت علوم و ۲۰ نفر از حوزه وزارت بهداشت به عنوان برگزیده نهایی معرفی شدند و۷۰ درصد دانشجویان نمونه کشوری در مقطع دکترا هستند.

    

    
 رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: در صورت تصویب در شورای برنامه ریزی وزارت علوم ،امکان ادامه تحصیل دانشجویان نمونه کشوری در مقاطع بالاتر بدون آزمون فراهم می شود.
دکتر صدیقی ادامه داد: ۱۲ نفر از این دانشجویان در گروه علوم انسانی، ۱۲ نفر در گروه فنی مهندسی، ۶ نفر در گروه علوم پایه، ۵ نفر در گروه علوم کشاورزی و دامپزشکی و ۵ نفر در گروه هنر هستند که ۳۴ نفر پسر و  ۶ نفر دختر  هستند.
وی تصریح کرد: در حوزه وزارت بهداشت ۲۸۲ نفر از دانشگاه های علوم پزشکی معرفی شدند که بعد از بررسی های لازم ۲۰ نفر به عنوان دانشجوی نمونه معرفی شدند که ۱۵ نفر از آنها پسر و ۵ نفر دختر  هستند که این افراد در مقاطع تحصیلی کارشناسی ۳ نفر، کارشناسی ارشد ۴ نفر، داروسازی یک نفر، دندانپزشکی یک نفر، پزشکی ۴ نفر و دکترای تخصصی  ۶ نفر هستند.
رئیس سازمان امور دانشجویان افزود:  در بررسی نهایی ،دانشجویان  15 دانشگاه وزارت بهداشت و ۲۴ دانشگاه وزارت علوم به عنوان  دانشجوی نمونه انتخاب شدند که بیشترین تعداد دانشجویان نمونه وزارت علوم به ترتیب از دانشگاههای شهید بهشتی، تهران، تربیت مدرس، هنر اصفهان، شیراز و رازی کرمانشاه بود.
دکتر صدیقی اضافه کرد: امسال رقابت دانشگاه های شهرستانها نیز خوب بود و ما امسال بنا داریم یک بازنگری در آیین نامه امتیازات انتخاب دانشجویان نمونه داشته باشیم به طوری که مورد پذیرش بنیاد ملی نخبگان قرار بگیرد  و این دانشجویان عضو بنیاد ملی نخبگان شوند.


در ادامه این مراسم  ۳ نفر از دانشجویان نمونه که ۲ نفر آنها از دانشگاههای وزارت علوم و یک نفر آنها از دانشگاههای وزارت بهداشت بود به طرح درخواست ها و مشکلات خود پرداختند که از اهم آن می توان به ارج نهادن به مقوله پژوهش در کشور، تحصیل در مقاطع بالاتر بدون آزمون و عضویت در بنیاد ملی نخبگان اشاره کرد.

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://uut.ac.ir/find.php?item=24.1098.1672.fa
برگشت به اصل مطلب