معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی- امور تغذیه
اجرای فاز دوم صنعتی سازی آشپزخانه دانشگاه با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان وزارت عتف

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1400/2/22 | 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی، گام دوم صنعتی سازی آشپزخانه صنعتی دانشگاه صنعتی ارومیه، با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان وزارت عتف عملی شد.
دکتر عزیزی، معاون دانشجویی و فرهنگی در این خصوص اظهار داشت: "صندوق رفاه دانشجویان کشور با هدف ارتقای سطح خدمات ارائه شده به دانشجویان، و در راستای اجرای فاز دوم صنعتی سازی آشپزخانه دانشگاه، اقدام به ارتقا و بروزرسانی تجهیزات آشپزخانه صنعتی در برخی دانشگاههای کشور نموده است. این تسهیلات حمایتی در سال گذشته تنها به ۱۴ دانشگاه کشور تعلق گرفته است و دانشگاه صنعتی ارومیه با مشارکت صندوق رفاه موفق به تهیه تجهیزات بروز برای آشپزخانه صنعتی به ارزش ۳.۵ میلیارد ریال شده است. این تجهیزات در حال حاضر آماده نصب و راه اندازی در آشپزخانه صنعتی دانشگاه است و پیش بینی می گردد از ابتدای مهر قابل بهره برداری باشد."   





گفتنی است، فاز اول صنعتی سازی آشپزخانه دانشگاه، پیشتر در سال ۱۳۹۷ اجرایی شده بود.
نشانی مطلب در وبگاه معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی:
http://uut.ac.ir/find.php?item=10.475.4423.fa
برگشت به اصل مطلب