|
 |
بایگانی بخش مرکز مشاوره: |
 |
|
شنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۱ -
مرکز مشاوره،سلامت و سبک زندگی دانشگاه صنعتی ارومیه برگزار می نماید:
📌طرح ملی پات (پیشگیری از افت تحصیلی)
مرکز مشاوره،سلامت و سبک زندگی دانشگاه صنعتی ارومیه برگزار می نماید:
✅️جلسه مشاوره گروهی(پرسش و پاسخ)
در سراهای دانشجویی
موضوع
📚اضطراب امتحان و مشکلات تحصیلی
✅️شنبه ۱۴۰۱/۹/۲۶ ساعت ۲۲ سرای خلیلی
✅️یکشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۷ ساعت ۲۲ سرای دانش
|
|
شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۱ -
اطلاعیه شیوع نوع جدید ویروس سرماخوردگی
به اطلاع تمامی دانشگاهیان اعم از اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان عزیز می رساند با توجه به شیوع نوع جدید ویروس سرماخوردگی که با علائم گوارشی نظیر تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال به همراه سایر علائم سرماخوردگی همراه است، خواهشمند است رعایت پروتکل های بهداشتی نظیر استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستشوی دست ها کاملاً و کما فی السابق صورت گیرد.
مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه
|
دوشنبه ۳ آبان ۱۴۰۰ -
اطلاعیه در خصوص ضرورت واکسیناسیون دانشجویان
نظر به سیاست های ستاد ملی مبارزه با کرونا و دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اقدامات اولیه برای بازگشایی حضوری دانشگاهها در حال برنامه ریزی و انجام است. لذا ضروری است، کلیه دانشجویان عزیز در اسرع وقت نسبت به دریافت هر دو دوز واکسن اقدام نمایند.
لازم به ذکر است، تهیه کارت واکسیناسیون از سایت vcr.salamat.gov.ir و ارائه آن جهت حضور در دانشگاه ضروری است. بدیهی است امکان حضور در دانشگاه و ارائه کلیه خدمات حضوری از جمله آموزشی تنها با ارائه کارت واکسیناسیون میسر خواهد بود.
|
|
|
سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ -
تقدیر از سرکار خانم پرهام نیا به عنوان مشاور نمونه مراکز مشاوره دانشجویی منطقه سه کشور
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سرکار خانم آرزو پرهام نیا، کارشناس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه، به عنوان مشاور نمونه مراکز مشاوره منطقه سه کشور دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در ارزیابی سال ۱۳۹۹ انتخاب شد. به همین مناسبت در سی و دومین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاههای کشور، از سوی دکتر مجید صفاری نیا، مدیرکل دفتر مشاوره سلامت سازمان امور دانشجویان کشور، از وی تجلیل و ارزیابی به عمل آمد.
|
|
|
یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ -
معرفی کتب تألیف، ترجمه و تحقیقات ارزشمند رئیس مرکز مشاوره دانشجویی
صفر گل صنملو، متولد ۱۳۳۳، مقطع کارشناسی رشته مدیریت را در دانشگاه تهران، و مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت گرایش روابط انسانی را در ارومیه، با عنوان پایان نامه: "بررسی سبک های مدیریت و رهبری مدیران راهنمایی و متوسطه ناحیه یک آموزش و پرورش شهرستان ارومیه" به پایان رسانیده است. وی در طی سال های تحصیل، تدریس و پژوهش، موفق به انجام طرح های پژوهشی و مقالات علمی متعددی از جمله:
|
سه شنبه ۳ تیر ۱۳۹۹ -
نکات آشنایی و مقابله با بیماری کرونا در محیط های آموزشی
مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه صنعتی ارومیه به علت شدت همه گیری بیماری کرونا و ضرورت آشنایی هرچه بیشتر با این بیماری و راههای پیشگری و مقابله با آن در جهت عمل به وظایف خود و در راستای آگاه سازی و اطلاع رسانی، اقدام به تهیه مجموعه نکات آشنایی و مقابله با بیماری کرونا در محیط های آموزشی نموده است.
ضمن تقدیر از همکاران تلاشگر در مرکز مشاوره جهت دریافت موارد تهیه شده اینجا را کلیک کنید.
|
|
سه شنبه ۴ دی ۱۳۹۷ -
چگونه هنگام مطالعه تمرکز کنیم؟
موقع درس خوندن تمرکز ندارم چگونه هنگام مطالعه تمرکز کنیم؟
تمرکز هنگام مطالعه برای هر دانشجویی که میخواهد به مدت طولانی مطالعه کند بسیار مهم است. باید یاد بگیرید که چگونه مدت زیادی مطالعه کنید بدون اینکه حواستان پرت شود. در این مطلب به راهکارهایی که برای ایجاد تمرکز هنگام درس خواندن ضروری است اشاره میشود.
مکان مطالعه
اتاقی را در نظر بگیرید که همه چیز در آن به هم ریخته است. وسایل پخش و پلا هستند و کتابها هر کدام به یک طرف رها شدهاند. هوای اتاق سرد است و از پنجره صدای آزار دهنده بوق ماشین ها شنیده میشود. آیا در این اتاق می توان مطالعه با تمرکز داشت؟ طبیعی است که جواب منفی باشد. یک مکان مطالعه خوب از الزامات ایجاد تمرکز هنگام درس خواندن است. در واقع اولین چیزی که میتواند به شما برای داشتن تمرکز بالا کمک کند مکانی است که در آن مطالعه میکنید چرا که روی نحوه تمرکز شما تاثیر زیادی دارد. برای رسیدن به بیشترین میزان تمرکز، محل مطالعه را درست انتخاب کنید ...
|

چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ -
ده روش برای سریع حفظ کردن و فراموش نکردن
ده روش برای سریع حفظ کردن و فراموش نکردن
1-بصورت بخشهای کوتاه بخوانید.
زمانی که تمرکز ندارید خواندن وقت تلف کردن است. پس برای افزایش تمرکز باید بصورت بخش های کوتاه بخوانید. مثلا فقط یک بخش را بخوانید بمدت ده الی پانزده دقیقه بعد از اینکه یک بخش را تمام کردید به ذهنتان مراجعه کنید راجع به چیزهایی که خواندید.
۲-یادداشت برداری کنید.
وقتی در حال خواندن هستید اطلاعات مهمتر را بنویسید. عمل نوشتن به شما کمک میکند تا اطلاعات را بهتر بیاد بیاورید.
۳-مفهوم های مهم را هایلایت کنید .
سعی کنید فقط اطلاعات مهم و مناسب را خط بکشید. برای مثال در یک صفحه فقط دور چند تا کلمه کلیدی خط بکشید. قبل از اینکه دور چیزی خط بکشید از خودتان بپرسید که آیا این اطلاعات هدف من را تکمیل می کنند یا نه! اگر جوابتان نه است پس بهتر است که دورش خط نکشید.
۴-موضوع را به چیزهایی که میدانید ربط بدهید.
بین اطلاعات جدید و اطلاعاتی که از قبل دارید ارتباط برقرار کنید. با این کار ذهنتان اطلاعات جدید را در حافظهی بلند مدت ذخیره میکند. برای مثال اگر توماس ادیسون با پدرتان در یک ماه متولد شده اند با ربط دادن به تاریخ تولد پدرتان تاریخ را بهتر بیاد خواهید داشت. همچنین میتوانید از رابطهی بین کلمات استفاده کنید تا چیزهای مهم را بیاد بیارید. مثلا شعر یا آهنگ ساختن به شما کمک میکند تا اطلاعات مهم را بیاد بیاورید.
۵-تصویر سازی کنید.
اینکه تصاویر ذهنی از متنی که میخوانید در ذهنتان ایجاد کنید به شما کمک میکند تا بهتر یاد بگیرید. از اتفاقات مهم موضوع ها و مردم تصویر های ذهنی بسازید. برای مثال یک تاریخ مهم مثل شروع یک جنگ را در ذهنتان همراه با تاریخش به صورت اعداد بزرگ تصویر سازی کنید.
۶-با صدای بلند بخوانید.
اگر شما توسط شنیدن یاد میگیرید پس سعی کنید که جاهای مهم را با صدای بلند بخوانید. عمل صحبت کردن و شنیدن ممکن است به شما کمک کند تا موضوع را بهتر بیاد بیاورید. پس جاهای مهمی که زیرشان خط کشیده اید را با صدای بلند بخوانید درست مثل اینکه به یک سوال جواب میدهید.
۷-در مورد موضوع از خود سوال بپرسید.
وقتی مطلبی را میخوانید از خودتان بپرسید چطور این موضوع به چیزی که من میدانم/ نمیدانم مربوط میشود؟ چرا نویسنده به این اشاره کرده است؟ مشخصه ی این جمله کجاست؟ یا اینکه آیا من با نتیجه گیری نویسنده موافقم؟ با پرسش و پاسخ به این سوال ها شما بهتر میتوانید اطلاعات مناسب را بیاد بیاورید.
۸-هر چیزی را که می خوانید به زبان خودتان بازگویی کنید.
بعد از اینکه بخشی را خواندید هر چیزی که خواندید را به زبان خودتان بنویسید. اینکار به شما کمک میکند تا چیزهایی را که به یاد میاورید و اطلاعاتی که نمیتوانید بیاد بیاورید ارزیابی کنید. سپس برگردید و اطلاعاتی که نمیتوانید به زبان خودتان بیان کنید را دوباره بخوانید.
۹-درباره ی مطلب با دیگران بحث کنید.
بعد از اینکه چیزی را خواندید راجع به آن با دوستان، اعضای خانواده و یا همکلاسی گفت و گو کنید. عمل بحث کردن در مورد محتوا اطلاعات را در ذهن شما تداعی میکند. همچنین به شما نشان میدهد که چه چیزهایی را فهمیده اید و میتوانید به یاد بیاورید و چه اطلاعاتی را نفهمیده اید و نمی توانید به یاد بیاورید.برگردید و اطلاعاتی را که در بیاد آوردن مشکل دارید دوباره بخوانید.
۱۰-مطلب را بازخوانی کنید.
تکرار کردن کلید یاد آوری هر نوع اطلاعاتی است. بعد از اینکه چیزی را خواندید به عقب برگردید و نظریه های مهمی که زیرشان خط کشیده اید را دوباره بخوانید. همچنین پاراگراف هایی که اطلاعات مهمی در آنها جاسازی شده بازخوانی کنید. بعد از یک یا دو روز برگردید سرفصل ها ،موضوع ها و نظریه های مهم را دوباره بخوانید و از خودتان امتحان بگیرید.
|
سه شنبه ۳ مهر ۱۳۹۷ -
ساعات کاری دفتر مرکز مشاوره و درمانگاه دانشگاه
اطلاعیه
مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی ارومیه همه روزه به جز روزهای تعطیل از ساعت 8:00 الی 15:00 آماده ارائه خدمات به دانشجویان میباشد. همچنین پزشک عمومی درمانگاه دانشگاه نیز روزهای دوشنبه و سه شنبه از ساعت 9:00 الی 12:00 و متخصص اعصاب و روان همه روزه به دانشجویان خدمات ارائه میدهند.
|
یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ -
هر هفته با معرفی یک کتاب
معرفی کتاب
بدحجابی یک بیماری است کتابی از دکتر خدابخش احمدی
عناوین اصلی کتاب شامل:
آثار و پیامدهای فرهنگی - اجتماعی گسترش بدحجابی ؛ آن روز که حجاب ممنوع شد؛ استفاده عمومی ممنوع؛ اهرم حجاب در دست ترک ها؛ بدحجابی در نگرش جامعه شناختی؛ تجدد و کشف حجاب ؛ درباره ریشه های بدحجابی؛ عرضه و تقاضای بد حجابی؛ ریشه این بدحجابی ها را باید شناخت؛
|
شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ -
هر هفته با یک کتاب
معرفی کتاب
آثار و پیامدهای حجاب کتابی از محمد حسین درافشان
عناوین اصلی این کتاب شامل: ححاب به زن حرمت می بخشد، حجاب رسانه های جمعی و هویت ما است، حجاب و امنیت اجتماعی، عفاف در پرتو حجاب، چرا در مساله حجاب بیشتر روی زنان تکیه شده است.
|
یکشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۶ -
هر هفته با یک کتاب
معرفی کتاب
داستان های حجاب (قصه ها، خاطرات، نامه ها) کتابی از مرتضی عطائی
عناوین اصلی این کتاب شامل :حجاب زن آلمانی، خاطره حجاب زنی از کشمیر، من در آمریکا چشم به جهان گشودم و در بدترین شرایط اجتماعی در میان مفاسد جامعه آمریکا بزرگ شدم...
|
سه شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۶ -
هر هفته با معرفی یک کتاب
معرفی کتاب
داستان هایی از پوشش و حجاب به قلم علی میر خلف زاده
عناوین اصلی این کتاب شامل: حجاب فرمان خداست، حجاب در کتاب آسمانی، حجاب در قرآن، حجاب و عفت، حجاب از نظر امام علی (ع)، حجاب حضرت زهرا(س)، مقایسه بین بی حجابی و حجاب اسلامی، تمثیلات حجاب، رمز زیبایی
|
شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ -
برپایی ایستگاه سلامت و ارائه خدمات رایگان
به اطلاع کلیه دانشجویان و همکاران گرامی می رساند به مناسبت هفته سلامت، خدمات رایگان در ایستگاه سلامت واقع در محوطه دانشگاه روبروی تالار تشکل ها از ساعت 8:30 لغایت 15:00 به مراجعین محترم ارائه می گردد.
|
یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ -
مراقب نقاط بدون بازگشت زندگیتان باشید!
مراقب نقاط بدون بازگشت زندگیتان باشید!
در زندگی لحظاتی وجود دارند که اگر از آن لحظه عبور کردیم دیگر امکان بازگشت به عقب و جبران آنچه از دست رفته وجود ندارد. اسم این لحظهها "نقاط بدون بازگشت" است. نقاطی که عبور از آنها ما را وارد فضای جدیدی میکند که با فضای قبلی تفاوتی ذاتی و اساسی دارد.
یکی از این اتفاقات بدون بازگشت که همه به شکلی با آن آشنا هستند، مرگ است. اتفاقی که خیلیها هنگام وقوع آن باورش نمیکنند و دایم منتظرند تا کسی از در وارد شود و به آنها بگوید که خواب میبینند یا عزیز از دست رفته بازگشته است. اما عبور از نقطه بدون بازگشت، همه امیدها را با خود میبرد و هیچچیزی از آن به حالت قبل برنمیگردد...
|
شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۵ -
هدفت را از زندگی مشخص کن!
هدفت را از زندگی مشخص کن!
سرگشتگی، ناامیدی، گم کردن هدف و هزار و یک مشکل دیگر همه احساساتی هستند که ممکن است روزانه به سراغ هم ما بیایند. نگران نباشید چرا که همهی ما شبیه هم هستیم. با ما همراه باشید تا با زاویهای متفاوتتر به زندگی خود نگاه کنیم. راهحل خیلی ساده به نظر میرسد؛ از حباب خود خارج شوید...
|
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۵ -
با هزینه های زندگی دانشجویی چه کار کنیم؟
با هزینه های زندگی دانشجویی چه کار کنیم؟
اگر شما از قبولی های امسال دانشگاه ها هستید، احتمالا هنوز از لذت قبول شدن سرخوش هستید و در رویای خانم/آقای مهندس شدن غرق هستید، اما بالاخره با واقعیت رو به رو می شوید. بهترین کار این است که اجازه ندهید واقعیت ها غافلگیرتان کنند. باید قبل از غافلگیری درباره هزینه های ترم اول دانشگاه و خوابگاهی بودن تحقیق و پرس و جو کنید. تا دلتان بخواهد هم در اطرافتان دانشجوهایی پیدا می شوند که دوست دارند در نقش یک انسان باتجربه به شما کمک کنند. طبیعی است که اول باید از مقدار هزینه های ضروری و غیرضروری خودتان در ترم اول باخبر باشید، بعد بتوانید آن هزینه ها را نسبت به درآمدی که دارید، بودجه بندی کنید...
|
سه شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ -
موانع موفقیت کدامند؟
موانع موفقیت کدامند؟
شاید لازم باشد برای رسیدن به موفقیت پرش با مانع انجام دهید. نمی توانید به خاطر وجود موانع بی خیال اهداف تان شوید.شما می توانید با شناسایی مسیر بهترین راه را برای رسیدن به خواسته هایتان انتخاب کنید.
تعریف موفقیت از نظر هرکس متفاوت است.هر کسی آن را طبق معیارهای خودش تعریف میکند. بنابراین، شما باید ابتدا موفقیت را برای خود تعریف کرده و راههای دست یابی به آن را بنویسید. با این حال شناخت موانع کمک زیادی به شما برای رسیدن به موفقیت میکند...
|
چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ -
نکات مهم و کلیدی ویژه ایام برگزاری امتحانات
نکات مهم و کلیدی ویژه ایام برگزاری امتحانات
1-هنگام امتحانات با آمادگی کامل و به موقع در سر جلسه امتحان حاضر شوید.
2-در زمان امتحان آرام ولی هشیار باشید و در سر جای خود با آرامش و آهسته مستقر شوید.
3-...
|
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ -
برگزاری کارگاه آموزشی سلامت،در طی بهمن و اسفند ماه سال 94
بسمه تعالی
با سلام و آرزوی توفیق ، بدینوسیله به اطلاع دانشجویان ورودی جدید (مهرماه94) می رساند کارگاه آموزشی سلامت ، مهارت ، نشاط از طریق معاونت دانشجویی و فرهنگی مرکز مشاوره در طی بهمن و اسفند ماه سال 94 برگزار خواهد شد.
از علاقمندان تقاضا می شود جهت ثبت نام به مرکز مشاوره دانشگاه مراجعه نمایند.لازم به توضیح است که کارگاه رایگان بوده و تعداد شرکت کنندگان هرکارگاه 20 و حداکثر 35 نفر است ،اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کرده اند. به شرکت کنندگان در پایان کارگاه ،گواهی شرکت در دوره صادر شده و منابع لازم، رایگان در اختیار عزیزان قرار خواهد گرفت.
معاونت دانشجویی فرهنگی
مرکز مشاوره دانشگاه
|
|