حضور موفق تیم برنامه نویسی دانشگاه صنعتی ارومیه در مسابقات برنامه نویسی دانشجویی icpc دانشگاه صنعتی شریف

مسابقه بین المللی برنامه سازی دانشجویی (ICPC) در منطقه ی غرب آسیا از سال ۱۳۸۷ در تهران و به همت دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده است. امسال بیست و چهارمین دوره ی این مسابقات به میزبانی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مجموعه دانش بنیان هزاردستان برگزار گردید. امسال دانشجویان مهندسی کامپیوتر: ثنا عبدل نژاد، الهه دانیالی و امیررضا پاشازاده  به همراه مربیگری آقای محسن فرج اللهی به نمایندگی از دانشگاه صنعتی ارومیه در این مسابقه حضور یافتند.

برگزاری سالانه ی مسابقه برنامه نویسی دانشجویی نقش مهمی در ارتقا توان نخبگان برنامه نویس کشور و ایجاد شور و هیجان مثبت در آنان داشته است. تقویت مهارت های حل مسئله، طراحی و پیاده سازی برنامه در زمان محدود، و تقویت مهارت های گروهی و انجام کار تیمی از دیگر اهدافی است که این مسابقه دنبال می کند.