معرفی دانشکده محیط زیست: روند توسعه، دستاوردها و چالشها معرفی دانشکده محیط زیست: روند توسعه، دستاوردها و چالشها

 | تاریخ ارسال: 1399/9/26 | 
دکتر مجتبی مختاریان، رئیس دانشکده محیط زیست در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، از مراحل شکل گیری، روند توسعه، و افتخارات کسب شده توسط دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشکده، سخن می گوید. آنچه در ادامه می خوانید، گزیده ای از گفتگوی ایشان در خصوص دانشکده محیط زیست، دستاوردها و چالشهای این دانشکده در مسیر توسعه است.
 
هیات امنای دانشگاه در مورخ ۱۵/۱۲/۹۶ با ایجاد ۳ دانشکده در دانشگاه به گونه ای که کلیه گروه های آموزشی فعلی دانشگاه را افراز نماید موافقت نمود. به دنبال آن در اولین نشست عادی از دوره­ی ششم هیات امنای دانشگاه در مورخ ۱۳/۰۵/۱۳۹۷ اسامی دانشکده های جدید با عناوین دانشکده های انرژی­های تجدیدپذیر، فناوری­های صنعتی و محیط­زیست به تصویب رسید. در جلسه مورخ ۲۵/۱۲/۱۳۹۷ هیات رییسه دانشگاه، گروه های آموزشی ذیل هر دانشکده مشخص گردید. بر همین اساس دانشکده محیط زیست مشتمل بر گروه‌های آموزشی مهندسی عمران، مهندسی نساجی، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی معدن، فیزیک و ریاضی شکل گرفت. 
با تعیین ترکیب هر یک از دانشکده ها، در اردیبهشت ماه ۹۸ برای هر یک از دانشکده‌ها مسئول راه اندازی با حکم ریاست دانشگاه منصوب شد که بر اساس آن دکتر مجتبی مختاریان عضو هیات علمی گروه مهندسی معدن به عنوان مسئول راه اندازی دانشکده محیط زیست تعیین شد. مقرر گردید در دوره ی گذار، مسئولین راه اندازی نسبت به ارایه­ی ساختار سازمانی پیشنهادی و مشخص نمودن وظایف و اختیارات دانشکده ها و احصای این اختیارات از حوزه ستادی اقدام نمایند.
با تشکیل جلسات متعدد با حوزه های مختلف ستادی اعم از آموزشی و پژوهشی، اداری و پشتیبانی و دانشجویی و فرهنگی، ریز وظایف و اختیارات دانشکده به همراه ساختار سازمانی پیشنهادی تعیین گردید. در ساختار پیشنهادی برای هر دانشکده یک معاون دانشکده، عامل مالی، مسئول دفتر و دبیرخانه، اداره خدمات آموزشی و پژوهشی مشتمل بر کارشناسان خدمات آموزشی، خدمات پژوهشی، امور رایانه و کارشناسان آزمایشگاهی و کارگاهی در کنار گروه‌های آموزشی تعریف شده است. با عنایت به تاکیدات ریاست محترم دانشگاه مبنی بر شروع به کار دانشکده­ها در کمترین زمان ممکن به شرط مشخص شدن وظایف، اختیارات و ساختارسازمانی، در نهایت در دیماه ۱۳۹۸ با صدور احکام، سرپرستان دانشکده‌ها عملا فعالیت خود را با تمرکز بر روی امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی آغاز نمودند.
دانشکده محیط زیست با ۳۶ عضو هیات علمی تمام وقت درقالب ۵ گروه آموزشی به ۴۸۶ دانشجو در چهار رشته مقطع کارشناسی، ۱۰۳ دانشجو در ۵ رشته-گرایش مقطع کارشناسی ارشد و ۹ دانشجو در مقطع دکتری فیزیک خدمات آموزشی ارایه می‌نماید.
از نظر ترکیب اعضای هیات علمی این دانشکده، داری ۱ استاد، ۸ دانشیار و  ۲۷ استادیار می باشد، از افتخارات پژوهشی اساتید این دانشکده می‌توان به موارد زیر اشاره نمود: دانشکده محیط زیست با دارا بودن آزمایشگاهها و کارگاه های آموزشی و پژوهشی متنوع در حال ارایه­ی خدمات به دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و حتی خارج از دانشگاه می باشد.
هم اکنون اصلی ترین عوامل بازدارنده در تثبیت ساختار دانشکده ها و احصای کامل اختیارات آنها را می توان در دو عامل خلاصه کرد: نیروی انسانی مورد نیاز دانشکده در بخش اداریخدماتی و فضای فیزیکی مجزا و کافی. با وجود تنگناها و کاستی های موجود، ریاست دانشکده به پشتوانه حمایت های هیأت محترم رییسه دانشگاه در تلاش است به صورت مرحله ای و زمان بندی مشخص، کلیه وظایف و اختیارات خود را در چهارچوب قانون، احصا و اجرا نماید.
 

دفعات مشاهده: 863 بار   |   دفعات چاپ: 146 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کد پستی : 17165-57166

صندوق پستی : 419-57155

فکس : 04431980251

ارتباط مستقیم با ریاست : po@uut.ac.ir

پست الکترونیکی : info@uut.ac.ir

آدرس : آذربایجان غربی، ارومیه، ابتدای جاده بند، بالاتر از گلشهر 2

کانال اطلاع رسانی رسمی دانشگاه : @daneshgah_uut

پیوندهای تصویری
copyright@2019.Urmia University of Technology