اجرای فاز دوم صنعتی سازی آشپزخانه دانشگاه با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان وزارت عتف
| تاریخ ارسال: 1400/2/22 |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی، گام دوم صنعتی سازی آشپزخانه صنعتی دانشگاه صنعتی ارومیه، با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان وزارت عتف عملی شد.
دکتر عزیزی، معاون دانشجویی و فرهنگی در این خصوص اظهار داشت: "صندوق رفاه دانشجویان کشور با هدف ارتقای سطح خدمات ارائه شده به دانشجویان، و در راستای اجرای فاز دوم صنعتی سازی آشپزخانه دانشگاه، اقدام به ارتقا و بروزرسانی تجهیزات آشپزخانه صنعتی در برخی دانشگاههای کشور نموده است. این تسهیلات حمایتی در سال گذشته تنها به ۱۴ دانشگاه کشور تعلق گرفته است و دانشگاه صنعتی ارومیه با مشارکت صندوق رفاه موفق به تهیه تجهیزات بروز برای آشپزخانه صنعتی به ارزش ۳.۵ میلیارد ریال شده است. این تجهیزات در حال حاضر آماده نصب و راه اندازی در آشپزخانه صنعتی دانشگاه است و پیش بینی می گردد از ابتدای مهر قابل بهره برداری باشد."
گفتنی است، فاز اول صنعتی سازی آشپزخانه دانشگاه، پیشتر در سال ۱۳۹۷ اجرایی شده بود.