معاونت دانشجویی و فرهنگی ::
امور فرهنگی و فوق برنامه::
امور دانشجویی::
امور تربیت بدنی::
شورای انضباطی دانشجویان::
مرکز مشاوره::
فرمها::

زیربخش‌های پایگاه
:: برگزاری مراسم بزگداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای ۱۵ خرداد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/17 |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ویژه برنامه سالگرد ارتحال امام خمینی رحمه الله علیه و بزرگداشت یاد شهدای قیام ۱۵ خرداد مردم قم، با حضور جمعی از همکاران و به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشجویی، صبح روز دوشنبه در محل نمازخانه دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم حجه الاسلام والمسلمین امامی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظمر رهبری در دانشگاه با بیان اینکه  امام رضوان الله علیه به عنوان شخصی که حقیقتا محقق کننده برنامه های انبیا و ائمه علیه السلام بودند افزود:
امام رضوان الله علیه سردمداران بلوک شرق و غرب، تئوریسین ها و استعمارگران را به چالش کشید.
وی در ادامه گفت: امام در مقابل نظام چندگانه پیچیده ای که ۲۵۰۰ سال می گویند ولی در واقع چندین هزار سال بود که مبنا بر نظام پادشاهی بود و شاه ظل الله یا سایه خدا بود یعنی خدای زمین شاه و خدای آسمان الله بود، ایستاد و معجزه انقلاب اسلامی ایران را با معجزه ایمان پدید آورد.
روژه گاردین در مقدمه کتاب هشدار به زندان می گوید عالمی با ایمان پنجمین ارتنش قدرتنمند دنیا را شکست می دهد.
حجت الاسلام والمسلمین امامی اضافه کرد: امام تحولات سیاسی دنیا را تغییر داد به اسناد لانه جاسوسی نگاه کنید چگونه عمل می کردند ریزترین نکات از زندگی دولت مردان ما را در زمان شاه می دانستند، اینکه طعم آدامس فلانی را می دانند و ریز به ریز نقل کردند.
و در ادامه عنوان کرد: امام تمدن سازی کردند و این را برمبنای علم می گویم. ممکن است برای تشکیل یک تمدن چند صد سال طول بکشد و سریع ترین تمدن های جهان که رشد کرد و خودش را به جهان معرفی کرد تمدن اسلامی بود و که سریع تشکیل و رشد و گسترش یافت. انقلاب اسلامی هم که امروزه از تمدن نوین نام برده می شود از آن بهره برداری شده است. امروزه ما در ابتدای شروع یک راه مهم هستیم که مقام معظم رهبری ۴۰ سال اول را گام نخست و بعد از ان را گام دوم معرفی می کند، انقلاب گام بلند نیاز دارد.
و در انتها افزود: امیدواریم بتوانیم در این بنیاد قدرتمند ایران که پایه گذاری شده است و بستگی به رفتار خودمان دارد که چگونه در پیشرفت این انقلاب سهیم باشیم.

دفعات مشاهده: 199 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی Student, Culture and Social Administration
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4319