معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
مرکز کارآفرینی::
مرکز نوآوری و رشد::
مرکز محاسبات (HPC)::
فرمها و آیین نامه ها::
گروه تربیت بدنی::

:: اطلاعیه در خصوص حذف اضطراری
:: اطلاعیه شماره ۳ در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰
:: اطلاعیه شماره دو دانشگاه صنعتی ارومیه در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰
:: اعتبارات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در سال ۱۴۰۰
:: اطلاعیه شماره یک دانشگاه صنعتی ارومیه در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰
:: پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان مقطع دکترا سال تحصیل ۱۴۰۰-۱۴۰۱
:: درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی ارومیه در اولین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان با نام ره نشان
:: اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی ‌ارومیه برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱‌
:: اطلاعیه‌ قابل توجه دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه
:: اطلاعیه شماره ۳ در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/10 |
بسمه تعالی

به اطلاع داوطلبان محترم مصاحبه دکتری ،که با ارسال مدارک اعلام آمادگی نمودند، می رساند که تاریخ و ساعت و لینک مصاحبه مجازی به پست الکترونیکی داوطلبان ارسال خواهد شد.
لطفا به نکات زیر توجه فرمایید:

-    مصاحبه به صورت الکترونیکی و در بستر مجازی انجام خواهد شد. بنابراین کلیه داوطلبان گرامی با استفاده از اینترنت پرسرعت دقیقا راس ساعت اعلام شده و با کلیک روی لینک دعوتنامه که به آدرس پست الکترونیکی داوطلبان ارسال شده است وارد جلسه مصاحبه شوند.
-    مصاحبه از هر یک از داوطلبان فقط یک بار و در زمان تعیین شده صورت خواهد گرفت. عدم اتصال اینترنتی داوطلب در تاریخ مشخص شده به منزله انصراف وی تلقی شده و برگزاری مجدد مصاحبه برای داوطلبی که شرکت نکرده است، امکان پذیر نخواهد بود.
-    کلیه مستندات رزومه داوطلبان باید آماده و در دسترس باشد تا در روز مصاحبه و در صورت نیاز ارایه گردد.
-    مصاحبه غیرحضوری به صورت صوتی- تصویری انجام میگیرد و ارایه تصویر از سوی داوطلب الزامی است؛ بدون وجود دوربین و ارایه تصویر از سوی داوطلب، مصاحبه فاقد اعتبار است. داوطلبان گرامی در هنگام مصاحبه الکترونیکی باید کلیه شونات اخلاقی را رعایت نمایند.

دفعات مشاهده: 249 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4312