معرفی دانشکده::
تالارهای بحث و گفتگو::
تسهیلات وبگاه::
انتقادات و پیشنهادات::

:: چاپ مقاله استاد گروه مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی ارومیه در انتشارات Nature ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/5 |
دکتر سعید جعفرزاده قوشچی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی صنایع دانشکده فناوریهای صنعتی دانشگاه صنعتی ارومیه، موفق به چاپ مقاله در مجله Scientific Reports از انتشارات معتبر Nature شد.
در این مقاله با عنوان:
Brain tumor segmentation based on deep learning and an attention mechanism using MRI multi-modalities brain images
یک روش شناسایی تومورهای مغزی در تصاویر MRI با استفاده از یادگیری عمیق ارایه شده است. بر خلاف بسیاری از روش ها، در این مقاله از چهار نوع تصویر برداری مختلف به منظور آشکار سازی تمامی جزییات بافت مغز استفاده شده است. همچنین از آنجایی که یک روش پیش پردازش قوی به منظور حذف بخش های مختلف مغز که در آن احتمال حضور تومور نزدیک به صفر است ارایه شده است سرعت و دقت جداسازی بافت تومور به حد زیادی افزایش یافته است. علاوه بر آن استفاده از مکانیزم توجه در شبکه عصبی کانولوشنی آبشاری باعث بهبود قابل توجه جداسازی تومور شده است.
گفتنی است مجله Scientific Reports از انتشارات Nature، در پنج سال اخیر با ضریب تأثیر ۴ تا ۵.۵، در رسته مقالات Q۱ در پایگاه های استنادی JCR و SJR قرار دارد.

علاقمندان می توانند از طریق لینک زیر به مقاله دسترسی داشته باشند:

دفعات مشاهده: 426 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
مهندسی صنایع Industrial Ingineering
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4312