معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
مرکز کارآفرینی::
مرکز نوآوری و رشد::
مرکز محاسبات (HPC)::
فرمها و آیین نامه ها::
گروه تربیت بدنی::

:: اطلاعیه در خصوص حذف اضطراری
:: اطلاعیه شماره ۳ در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰
:: اطلاعیه شماره دو دانشگاه صنعتی ارومیه در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰
:: اعتبارات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در سال ۱۴۰۰
:: اطلاعیه شماره یک دانشگاه صنعتی ارومیه در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰
:: پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان مقطع دکترا سال تحصیل ۱۴۰۰-۱۴۰۱
:: درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی ارومیه در اولین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان با نام ره نشان
:: اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی ‌ارومیه برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱‌
:: اطلاعیه‌ قابل توجه دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه
:: اطلاعیه مهم دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه در خصوص واحد کارآموزی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/4 |
با سلام و آرزوی سلامتی برای همه عزیزان
۱. دانشجویانی که محل کارآموزی خود را انتخاب نموده اند می توانند برای صدور معرفی نامه خود از طریق ارسال ایمیل  به نشانی  a.sharifiuut.ac.ir با ذکر موارد"نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی، محل دقیق کارآموزی، شماره موبایل دانشجو، رشته تحصیلی و تصویر برگه انتخاب واحد" اقدام نمایند. لازم به ذکر است قبل از انتخاب محل کارآموزی حتما با استاد کارآموزی خود مشورت کنید در صورتی که استاد کارآموزی خود را نمی شناسید از مدیر گروه رشته خود جهت معرفی استاد کارآموزی راهنمایی بخواهید.
معرفی نامه به واحد صنعتی حداکثر در طول چهار روز کاری به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
۲. دانشجویانی که موفق به مکان یابی در شهر خود نشده اند می توانند با استاد کارآموزی خود پروژه صنعتی کار کنند این دست از دانشجویان نیاز به ارسال ایمیل به دفتر ارتباط با صنعت ندارند فقط سریعا با مدیر گروه و استاد کارآموزی برای تعیین پروژه هماهنگ شوند.
۳. تمامی دانشجویانی که واحد کارآموزی را برای ترم تابستان اخذ کرده اند تا آخر خرداد برای تعیین تکلیف وضعیت کارآموزی خود فرصت دارند.

دفعات مشاهده: 167 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4312