معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
مرکز کارآفرینی::
مرکز نوآوری و رشد::
مرکز محاسبات (HPC)::
فرمها و آیین نامه ها::
گروه تربیت بدنی::

:: اطلاعیه در خصوص حذف اضطراری
:: اطلاعیه شماره ۳ در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰
:: اعتبارات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در سال ۱۴۰۰
:: اطلاعیه شماره یک دانشگاه صنعتی ارومیه در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰
:: پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان مقطع دکترا سال تحصیل ۱۴۰۰-۱۴۰۱
:: درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی ارومیه در اولین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان با نام ره نشان
:: اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی ‌ارومیه برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱‌
:: اطلاعیه‌ قابل توجه دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه
:: اطلاعیه شماره دو دانشگاه صنعتی ارومیه در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/2 |

دانشگاه صنعتی ارومیه بر اساس شیوه نامه اجرایی آزمون ورودی دوره دکتری ۱۴۰۰ سازمان سنجش آموزش کشور ، جهت تکمیل فرایند آزمون، از کلیه داوطلبانی که حد نصاب اعلامی را دارا می باشند و از طرف سازمان سنجش آموزش کشور به این دانشگاه معرفی شده اند، دعوت به مصاحبه می نماید. با توجه به شرایط خاص ناشی از همه گیری بیماری کووید- ۱۹، به منظور صیانت از سلامت جامعه دانشگاهی و داوطلبان آزمون نیمه متمرکز دکتری ۱۴۰۰، برگزاری مرحله دوم این آزمون که تمرکز اصلی آن بر مصاحبه است، به صورت غیرحضوری (به روش الکترونیکی) خواهد بود. مصاحبه غیرحضوری بر اساس بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی و از طریق سامانه الکترونیکی دانشگاه برگزار خواهد شد. در همین راستا موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان محترم می رساند:

1. نحوه تکمیل و ارسال مدارک :
داوطلبان حائز شرایط و متقاضی شرکت در مصاحبه تخصصی غیرحضوری دانشگاه صنعتی ارومیه در بازه ۰۲/۰۳/۱۴۰۰ لغایت ۰۸/۰۳/۱۴۰۰ فایل اسکن شده مدارک مندرج در بند۲ را به آدرس ایمیل کارشناس مربوطه (مندرج در جدول ۱)  ارسال و آمادگی خود را جهت شرکت در مصاحبه اعلام نمایند. پس از بررسی و جمع بندی مدارک توسط کارشناسان تحصیلات تکمیلی، روز و ساعت مصاحبه غیرحضوری هریک از داوطلبان برای مصاحبه (از بین روزهای جدول ۱) متعاقباً از طریق سایت دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

جدول شماره (۱) : کد رشته محل پذیرش و تاریخ مراجعه حائزین شرایط برای ورود به مرحله ارزیابی تخصصی دانشگاه صنعتی ارومیه

کدرشته محل نام رشته امتحانی
نام گرایش
نام دوره ظرفیت تاریخ مصاحبه آدرس ایمیل کارشناسان تحصیلات تکمیلی
۳۰۶۸ فیزیک - ذرات بنیادی و نظریه میدان ها روزانه ۳ نفر ۱۱/۰۳/۱۴۰۰ ۱۲/۰۳/۱۴۰۰ nesagolbaziyahoo.com
تلفن: ۳۱۹۸۰۲۸۵-۰۴۴
۳۹۷۱ مهندسی مکانیک-
تبدیل انرژی
روزانه ۵ نفر ۲۲/۰۳/۱۴۰۰ ۲۳/۰۳/۱۴۰۰ kobrajavadigmail.com
تلفن: ۳۱۹۸۰۲۹۲-۰۴۴

۲. مدارک مورد نیاز:
  • تکمیل فرم شماره ۱ ( به پیوست)
  • اسکن تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی
  • تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۴۰۰
  • اسکن مدارک و ریزنمرات مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
تبصره ۱- آن دسته از داوطلبانی که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته     می بایست اصل مدرک کاردانی را نیز اسکن و ارسال نمایند.
تبصره ۲- آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۳۱/۰۶/۱۴۰۰ در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل خواهند شد، باید اصل گواهی تایید شده (مهر و امضا شده ) توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهای گذرانده تا تاریخ ۳۰/۱۱/۱۳۹۹ را اسکن نموده و ارسال نمایند.
- تمامی مدارک ذکر شده در فرم شماره ۱
- تصویرفیش بانکی به مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰ ریال (یک میلیون ریال) بابت هزینه ارزیابی تخصصی و مصاحبه به شماره حساب  ۰۲۰۰۶۱۴۰۹۵۰۰۵ به نام سایر منابع دانشگاه صنعتی ارومیه نزد بانک ملی قابل پرداخت در تمامی شعب. لازم به ذکر است وجوه دریافتی به هیچ وجه مسترد نمی گردد.
- اصل حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی- قطعی و یا رسمی- آزمایشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری.
  • جهت دانلود متن کامل اطلاعیه شماره دو  اینجا را کلیک کنید.
  • جهت دریافت فایل فرم شماره یک اینجا را کلیک کنید .

دفعات مشاهده: 715 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4312