معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
مرکز کارآفرینی::
مرکز نوآوری و رشد::
مرکز محاسبات (HPC)::
فرمها و آیین نامه ها::
گروه تربیت بدنی::

:: اطلاعیه در خصوص حذف اضطراری
:: اطلاعیه شماره ۳ در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰
:: اطلاعیه شماره دو دانشگاه صنعتی ارومیه در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰
:: اعتبارات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در سال ۱۴۰۰
:: اطلاعیه شماره یک دانشگاه صنعتی ارومیه در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰
:: پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان مقطع دکترا سال تحصیل ۱۴۰۰-۱۴۰۱
:: درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی ارومیه در اولین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان با نام ره نشان
:: اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی ‌ارومیه برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱‌
:: اطلاعیه‌ قابل توجه دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه
:: پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/2/27 |

جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان چهار سال پیاپی و با هدف تبدیل ایده به کسب و کار، پرورش استعدادها، تقویت روحیه نوآفرینی و کارآفرینی و ایجاد انگیزه و امید در جوانان کشور برگزار گردید و در سال ۱۴۰۰ در سطح ملی و بینالمللی برگزار خواهد شد.
< جشنواره قرن > پنجمین دوره آن با عنوان چهار سال همراهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت ورزش و جوانان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رؤسای دانشگاه های برتر کشور ) تهران، شریف، شهید بهشتی، امیرکبیر، علم و صنعت، خوارزمی و...( اساتید، نخبگان، دانشجویان مستعد سراسر کشور و تأیید و استقبال جامعه علمی کشور، از افتخارات این جشنواره است.
محورهای امسال جشنواره در حوزه علوم پایه، شامل پنج بخش ۱-شیمی ۲-فیزیک ۳-علوم زیستی ۴-زمین شناسی ۵-ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر و همچنین تأثیر کرونا بر الگوی زیستی خواهد بود.
اولین دوره این رویداد در آذرماه سال ۱۳۹۶ برگزار گردید و امسال پنجمین دوره آن در تاریخ ۰۹/۰۹/ ۱۴۰۰ و آغاز مهلت ثبت ایده از اول خرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
لذا جهت هماهنگی های بیشتر سرکار خانم سپیده امینی (کارشناس روابط عمومی) به شماره  ۰۹۹۰۹۷۰۰۱۶۸ خدمت شما معرفی می گردند.

زمان برگزاری جشنواره : سه شنبه ۱۴۰۰/۰۹/۰۹
سایت جشنواره: www.ysf-persia.com
اینستاگرام جشنواره : ysf_persia

دفعات مشاهده: 117 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر