آشنایی با روابط عمومی::
روابط عمومی دانشگاه::
مدیریت و کارکنان::
آشنایی با دانشگاه صنعتی ::
فرم ها::
نشریات::
آلبوم عکس::
تلفن های دانشگاه::
آرشیو اخبار و اطلاعیه ها::

:: اطلاعیه ثبت درخواست میهمانی و انتقالی
:: مرکز زبانهای خارجی دانشگاه با تخفیفات دانشجویی ثبت نام می کند
:: مسابقه فرهنگی به مناسبت هفته دفاع مقدس
:: برگزاری نخستین مراسم هیئت مذهبی دانشگاه
:: اداء دین دانشگاه صنعتی ارومیه به آرمان بلند آزادی قدس شریف
:: دسترسی به آخرین فهرست نشریات نامعتبر و جعلی خارجی اعلامی توسط وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری
:: جلسه تبیین و آشنایی با قوانین و مقررات مربوط به هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان برگزار شد
:: آئین نامه جدید عضویت و اعطای وام با شرایط جدید در صندوق رفاه اعضای هیئت علمی و کارکنان
:: برنامه استخر اساتید و کارکنان دانشگاه
:: ثبت نام اینترنتی وام های صندوق رفاه دانشجویی نیمسال دوم سالتحصیلی 96-1395
:: ثبت نام وام دکتری صندوق رفاه دانشجویان مرحله اول سه ماهه زمستان (دی، بهمن واسفند)
:: کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه بخشی از سبد ارزاق شب یلدای خود را به کودکان بی سرپرست اهدا کردند
:: چند جلد کتاب توسط دکتر ایوب بارسم ممقانی به دانشگاه صنعتی ارومیه اهدا شد
:: میزان آشنایی جامعه علمی کشور با مصادیق تخلفات علمی
:: دکتر محمد سیروس آذر دانشیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی ارومیه به عنوان پژوهشگر برتر استان آذربایجان غربی انتخاب شد
:: رئیس دانشگاه از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان و غرفه دانشگاه بازدید کرد
:: پژوهشگران و فناوران برتر استان آذربایجان غربی تجلیل میشوند
:: دستور العمل نحوه بررسی تخلفات پژوهشی
:: تکذیب دعوت ریاست دانشگاه صنعتی ارومیه از سعید جلیلی برای سخنرانی مراسم روز دانشجو این دانشگاه
:: سربرگ انگلیسی دانشگاه صنعتی ارومیه تصویب شد
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: راهنمای ثبت نام ورودی های جدید مقطع کارشناسی ارشد
:: اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری
:: راهنمای ثبت نام دکتری
:: نماهنگ معرفی مدیران دانشگاه
:: نماهنگ پیام تبریک رئیس دانشگاه
:: راهنمای ثبت نام کارشناسی ناپیوسته
:: آزمون مبحث ۱۷
:: اطلاعیه ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته
:: اداره تربیت بدنی دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار می کند
:: برنامه زمانبندی دوره کارآموزی صلاحیت اجرا گروه۲
:: اطلاعیه شماره ۲ دانشگاه صنعتی ارومیه در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۳۹۹
:: برنامه زمانبندی دوره ارتقا اجرا ۳به۲ گروه۶
:: تغییرات برنامه مکانیک ۲به۱ گروه۱
:: برنامه زمانبندی و گروهبندی دوره کارآموزی صلاحیت اجرا
:: دستورالعمل جامع آموزش مجازی دانشگاه صنعتی ارومیه نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹
:: گروهبندی دوره های آنلاین ارتقا اجرا ۳به۲ نظام مهندسی
:: اطلاعیه برگزاری دوره های آنلاین نظام مهندسی
:: برنامه آزمونهای آنلاین دوره های نظام مهندسی
:: برنامه زمانبندی دوره : ویرایش چهارم آیین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله ( استاندارد ۲۸۰۰ ) نام استاد: دکتر حسین زاده ( دوره یک روزه ) ویژ
:: اسامی پذیرفته شدگان بدون ازمون سهمیه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا دانشگاه صنعتی ارومیه برای سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰
:: برگزاری مراسم غبارروبی مزار شهدا به مناسبت هفته دفاع مقدس ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/1 |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس، اعضای هئیت رئیسه، جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه در محل باغ رضوان ارومیه حضور یافته و ضمن غبارروبی مزار شهدای دفاع مقدس با آرمان های امام راحل و شهدای گرانقدر تجدید میثاق کردند.

در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین منصور امامی، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به سخنرانی در تبیین فرهنگ شهادت و نوع نگاه شهدا به دنیا و به مقایسه آن با نگاه جریان مادی گرا و دنیا پرست و پیروان آنها پرداخت و گفت: خداوند متعال دو جریان مهم را در قرآن توصیف می کند و با دقت نظر ویژگی های هر دوی این جریان ها را بیان می کند. این دو جریان، همان جریان حق و باطل است. پیروان جریان باطل بر این باور هستند که زندگی انسان به حیات دنیوی محدود است و خبری از قیامت نیست. پیروان این جریان ، مادی گرا و دنیا پرست هستند.

در ادامه ایشان به ویژه گی جریان دنیا گرا  اشاره کرده وگفت : قرآن کریم می فرماید دنیا پرستان دو ویژگی مهم دارند، ترس و حرص. این انسان ها هرگز در این دنیا به آسایش نخواهند رسید. در دنیای امروز فرهنگ ترس و حرص به شدت در میان جوامع رخنه کرده است. همانطور که می بینید برای روسای جمهور دنیا آمار در می آورند که هر روز چند تا دروغ می گویند، روزانه چقدر حقه طراحی می کنند تا نظرات مردم را به نفع خود تغییر دهند که نمود تام آن ایالات متحده آمریکا است.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه صنعتی ارومیه در مقابل جریان دنیا گرا به تبیین جریان حق اشاره کرده و افزود: فرهنگ شهادت فرهنگی است که حرص و ترس را به سخره می گیرد. چون مهمترین کاری که شهید می کند این است که به دنیا پشت پا می زند. شهید ظاهر دنیا که همان حرص و ترس است را می شکند. می بینیم که در دوران دفاع مقدس تازه داماد هایی می آمدند به جبهه و شهید میشدند که علم امروز هم نمی تواند این حد از ایثار و از خودگذشتگی را تحلیل کند چون چشم خدابین ندارد.

ایشان دراین سخنرانی  به بیان عوامل پیروزی انقلاب اسلامی ایران در دفاع مقدس پرداخت و گفت: امام خمینی (ره) در آن بحبوبه جنگ می توانست نعمت های الهی را ببیند که این همان اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است. ایرانی که توانست از بند وابستگی آزاد شود و استقلال خود را بعد از انقلاب حفظ کند،یکی از شعار های رزمندگانش در جنگ این بود که ما مسلح به الله اکبر (یم). وقتی می گوییم الله اکبر، یعنی خدا از هرچیزی بزرگتر است، خدا از این فناوری و پیشرفت ظاهری شما بسیار بزرگتر است، خدا از این اجتماعات شما که علیه مستضعفین است خیلی بزرگتر است، خداوند متعال از ناتو و ورشو و سازمان ملل بسیار بزرگتر است. چنین روزهای را گرامی میداریم تا این سخنان را به خود یادآوری کنیم. یادآوری کنیم که شهدا در مقابل خداوند سر تسلیم فرود آوردند و جان خود را فدا کردند تا ظلم را نپذیرند.
در انتهای مراسم، حاضرین ضمن نثار فاتحه، با اهدای گل و ادای احترام به مقام شامخ شهدا، با ایشان تجدید میثاق نمودند.

یادآور می گردد مراسمات هفته دفاع مقدس دانشگاه صنعتی ارومیه توسط ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس دانشگاه برگزار می شود، این برنامه ها شامل حضور کارکنان و اساتید بر سر مزار شهدا  برگزاری مستند مسابقه آبهای خروشان با موضوع اقتدار دریایی نیروهای مسلح ایران، حضور در منزل خانواده شهدای دفاع مقدس، فضاسازی و نصب المان ویژه دفاع مقدس و پخش فیلم و کلیپ ویژه این ایام در محوطه دانشگاه صنعتی ارومیه خواهد بود.

دفعات مشاهده: 206 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
روابط عمومی publicrelations
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4227