معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
فرمها و آیین نامه ها::
مرکز نوآوری و رشد::
گروه تربیت بدنی::

:: اطلاعیه شماره ۲ دانشگاه صنعتی ارومیه در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۳۹۹
:: دستورالعمل جامع آموزش مجازی دانشگاه صنعتی ارومیه نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹
:: اسامی پذیرفته شدگان بدون ازمون سهمیه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا دانشگاه صنعتی ارومیه برای سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰
:: درخواست اخذ دروس بصورت معرفی به استاد
:: اطلاعیه آموزش در خصوص امتحانات پایان ترم
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد‎ ‌‌ و دکتری دانشگاه صنعتی ارومیه برای سال تحصیلی 1399-1400‌ (سهمیه استعدادهای درخشان)
:: اطلاعیه گروه معارف دانشگاه در خصوص جبران دروس معارف اسلامی
:: اطلاعیه مهم معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی ارومیه در ارتباط با آموزش مجازی و شرایط به وجود آمده در ترم 982
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی ارومیه برای ورودی 1399-1400
:: اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی Lms ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه
:: درخواست اخذ دروس بصورت معرفی به استاد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/28 |
به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند پیرو مصوبه شورای آموزشی دانشگاه در خصوص چگونگی اخذ دروس معرفی به استاد در تابستان ۹۹ با عنایت به شرایط خاص کنونی، بدینوسیله فرمهای اخذ دروس معرفی به استاد به تفکیک دانشکده ارایه می‌گردد.
دانشجویانی که هم اکنون شرایط اخذ معرفی به استاد را دارند و نمره‌ی پروژه‌ی کارشناسی آنها در سیستم سما ثبت شده است، تا پایان وقت روز یک شهریورماه فرصت دارند با تکمیل بخش اول فرم، نسبت به ارسال آن به ایمیل کارشناس آموزش دانشکده‌ی خود اقدام نمایند.
آدرس ایمیل کارشناسان در داخل فرم درج شده است.

جهت دریافت فرم دانشکده محیط زیست اینجا را کلیک کنید.
جهت دریافت فرم دانشکده انرژی های تجدید پذیر اینجا را کلیک کنید.
جهت دریافت فرم دانشکده فناوری های صنعتی اینجا را کلیک کنید.

بدیهی است در خصوص سایر دانشجویانی که در آینده شرایط اخذ دروس معرفی به استاد را احراز می‌نمایند در اطلاعیه‌های آتی فرصت اخذ دروس داده خواهد شد.

ذکر این نکته ضروری است که هماهنگی با اساتیدراهنما در تعیین دروس مورد درخواست و همچنین ارتباط با اساتید ممتحن پس از تایید مدیر گروه میتواند روند اخذ دروس، آزمون و ثبت نمره را تسریع نماید.

دفعات مشاهده: 195 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar
Persian site map - English site map - Created in 0.65 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4219