معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
مرکز کارآفرینی::
مرکز نوآوری و رشد::
مرکز محاسبات (HPC)::
فرمها و آیین نامه ها::
گروه تربیت بدنی::

:: فراخوان پذیرش بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان مقطع دکترا سال تحصیل ۱۴۰۰-۱۴۰۱
:: اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی ‌ارومیه برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱‌
:: اطلاعیه‌ قابل توجه دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه
:: دستورالعمل جامع آموزش مجازی دانشگاه صنعتی ارومیه نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹
:: طراحی وب سایت مرکز کارآفرینی دانشگاه توسط مرکز داده و خدمات ماشینی
:: اطلاعیه مرکز اسناد و کتابخانه مرکزی دانشگاه
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی ارومیه برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱
:: اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری
:: اطلاعیه ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته
:: اطلاعیه شماره ۲ دانشگاه صنعتی ارومیه در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۳۹۹
:: درخواست اخذ دروس بصورت معرفی به استاد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/28 |
به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند پیرو مصوبه شورای آموزشی دانشگاه در خصوص چگونگی اخذ دروس معرفی به استاد در تابستان ۹۹ با عنایت به شرایط خاص کنونی، بدینوسیله فرمهای اخذ دروس معرفی به استاد به تفکیک دانشکده ارایه می‌گردد.
دانشجویانی که هم اکنون شرایط اخذ معرفی به استاد را دارند و نمره‌ی پروژه‌ی کارشناسی آنها در سیستم سما ثبت شده است، تا پایان وقت روز یک شهریورماه فرصت دارند با تکمیل بخش اول فرم، نسبت به ارسال آن به ایمیل کارشناس آموزش دانشکده‌ی خود اقدام نمایند.
آدرس ایمیل کارشناسان در داخل فرم درج شده است.

جهت دریافت فرم دانشکده محیط زیست اینجا را کلیک کنید.
جهت دریافت فرم دانشکده انرژی های تجدید پذیر اینجا را کلیک کنید.
جهت دریافت فرم دانشکده فناوری های صنعتی اینجا را کلیک کنید.

بدیهی است در خصوص سایر دانشجویانی که در آینده شرایط اخذ دروس معرفی به استاد را احراز می‌نمایند در اطلاعیه‌های آتی فرصت اخذ دروس داده خواهد شد.

ذکر این نکته ضروری است که هماهنگی با اساتیدراهنما در تعیین دروس مورد درخواست و همچنین ارتباط با اساتید ممتحن پس از تایید مدیر گروه میتواند روند اخذ دروس، آزمون و ثبت نمره را تسریع نماید.

دفعات مشاهده: 475 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4287