معرفی::
آموزش های مجازی::
سازمان نظام مهندسی ساختمان::
مرکز آموزش های تخصصی جوش::
دفتر امور شهری و روستایی استانداری::
سایر سازمان ها و شرکت ها::
مدیریت و کارکنان::
سایر فعالیت ها::
آلبوم تصاویر::
فرم ها::

:: برنامه زمانبندی دوره ارتقا اجرا ۳به۲ گروه۶
:: تغییرات برنامه مکانیک ۲به۱ گروه۱
:: برنامه زمانبندی و گروهبندی دوره کارآموزی صلاحیت اجرا
:: گروهبندی دوره های آنلاین ارتقا اجرا ۳به۲ نظام مهندسی
:: اطلاعیه برگزاری دوره های آنلاین نظام مهندسی
:: برنامه آزمونهای آنلاین دوره های نظام مهندسی
:: برنامه زمانبندی دوره : ویرایش چهارم آیین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله ( استاندارد ۲۸۰۰ ) نام استاد: دکتر حسین زاده ( دوره یک روزه ) ویژ
:: برنامه برگزاری آزمون های آنلاین نظام مهندسی
:: نحوه شرکت در آزمون های نظام مهندسی به صورت مجازی
:: اطلاعیه شروع و نحوه برگزاری دوره های آنلاین نظام مهندسی تابستان ۹۹
:: برنامه زمانبندی دوره های آنلاین برق ۲به۱ گروه۲
:: راهنمای آزمون آنلاین ویژه سازمان نظام مهندسی
:: اطلاعیه ترم تابستانی مجازی ۱۳۹۹
:: جبرانی کلاس های HSE ارتقا پایه ۳به۲ گروه های ۱و۲
:: برنامه زمانبندی آزمون های آنلاین سازمان نظام مهندسی سال (۹۸-۹۹)
:: گروهبندی آزمون های آنلاین نظام مهندسی
:: اطلاعیه های آموزشی ثبت نام دوره های نظام مهندسی کلیه رشته ها سال ۹۹
:: اصلاحیه برنامه برگزاری ارتقا اجرا ۳به۲
:: برنامه زمانبندی دوره های مجازی سازمان نظام مهندسی
:: اطلاعیه برگزاری دوره های آموزش مجازی دروس پایه
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه شماره ۲ دانشگاه صنعتی ارومیه در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۳۹۹
:: دستورالعمل جامع آموزش مجازی دانشگاه صنعتی ارومیه نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹
:: اسامی پذیرفته شدگان بدون ازمون سهمیه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا دانشگاه صنعتی ارومیه برای سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰
:: اطلاعیه تمدید سنوات دانشجویان کارشناسی ارشد ۹۶ به قبل
:: درخواست اخذ دروس بصورت معرفی به استاد
:: اطلاعیه آموزش در خصوص امتحانات پایان ترم
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد‎ ‌‌ و دکتری دانشگاه صنعتی ارومیه برای سال تحصیلی 1399-1400‌ (سهمیه استعدادهای درخشان)
:: قابل توجه دانشجویان دکتری ثبت نام وام دکتری صندوق رفاه دانشجویی
:: اطلاعیه گروه معارف دانشگاه در خصوص جبران دروس معارف اسلامی
:: ثبت نام وام های صندوق رفاه دانشجویی در نیمسال دوم سالتحصیلی99-1398
:: اطلاعیه شروع و نحوه برگزاری دوره های آنلاین نظام مهندسی تابستان ۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/20 |
اطلاعیه شروع دوره های آموزشی آنلاین سازمان  نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان غربی
مجری:  دانشگاه صنعتی ارومیه
بدینوسیله با توجه به شروع دوره های آموزشی آنلاین از اعضای محترمی که در دوره های آنلاین سازمان نظام مهندسی تابستان ۹۹ ثبت نام نموده اند درخواست می شود با دقت به موارد ذیل توجه فرمایند:
  1.  برنامه زمانبندی و لیست گروهبندی در سایت سازمان و کانال تلگرام سازمان و سایت www.v.uut.ac.ir ( اداره آموزشهای آزاد و مجازی دانشگاه صنعتی ارومیه) موجود می باشد .
  2. به لیست گروهبندی خود توجه نموده و برنامه زمانبندی متناسب با آن را دانلود و ذخیره فرمایید.
  3. جابجایی گروهها با توجه به شرایط خاص دوره های آنلاین به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد.
  4. اطلاعیه ها، فیلمها و راهنماهای نحوه شرکت در کلاسهای آموزشی آنلاین توسط مجری دوره ها ( دانشگاه صنعتی ارومیه ) در سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه صنعتی ارومیه به آدرس https://lms.uut.ac.irموجود می باشد
  5.  ضمن ارسال پیامک از طرف مجری، با هر یک از شرکت کنندگان تماس تلفنی نیز حاصل شده و آموزشهای لازم جهت آماده سازی بستر و نحوه شرکت در کلاسهای آنلاین در اختیار ایشان قرار خواهد گرفت.
  6. بارگزاری اطلاعات شرکت کنندگان محترم جهت شرکت در کلاسهای آنلاین با اولویت برنامه زمانبندی و تا تاریخ ۲۷ مرداد ۹۹ از طرف مجری انجام خواهد گرفت
  7. حضور و غیاب کلاس های آنلاین به صورت هوشمند انجام گرفته و در صورت عدم رعایت میزان شرکت در       دوره ها مطابق با ضوابط موجود از شرکت در آزمون غایبین بیش از حد مجاز، جلوگیری به عمل آمده و این امر مستلزم شرکت مجدد ایشان در دوره ها خواهد شد.
  8. پس از شروع دوره به هیچ وجه امکان استرداد شهریه وجود ندارد.
  9.  میزان غیبت مجاز در دوره های ۱۶ و ۲۴ ساعته ( یک چهارم ) کل دوره ها می باشد . به عبارت دیگر میزان غیبت مجاز در دوره ۱۶ ساعته ( ۲ جلسه ۲ ساعته ) و دوره ۲۴ ساعته ( ۳ جلسه ۲ ساعته ) می باشد و غیبت مازاد بر آن موجب محرومیت شرکت کننده در آزمون پایان دوره خواهد شد.
  10. آزمون پایان دوره به صورت آنلاین بوده و زمان آن متعاقباٌ به اطلاع شرکت کنندگان محترم خواهد رسید.
  11.  کلیه دوره ها از سامانه الکترونیکی دانشگاه صنعتی ارومیه به آدرس : https://lms.uut.ac.ir  برگزار خواهد شد.
  12. در صورت هر گونه تغییرات در برنامه برگزاری کلاس ها برنامه جدید از طریق سایت مجازی و کانال تلگرام اطلاع رسانی خواهد شد
  13. ضمنا جهت ارتباط با پشتیبان سامانه مجازی دانشگاه و رفع مشکلاتت احتمالی می توانید به آیدی تلگرام ehsan_tajik۱  با ذکر نام و نوع مشکل پیام داده و یا با شماره تماس ۰۴۴۳۱۹۸۰۲۳۴ روزهای شنبه تا چهارشنبه در ساعات اداری با مهندس تاجیک و همچنین میتوانید مشکلات خود را به شماره ۰۹۱۴۲۶۰۲۸۵۷ صرفا پیامک فرمایید ارتباط برقرار نمایید.
  14. جهت استفاده از سامانه مجازی دانشگاه صنعتی ارومیه به آدرس https://lms.uut.ac.ir  می بایست نرم افزارهای:
  15. ۱-Mozilla firefox
    ۲-adobe flash player مخصوص موزیلا فایرفاکس
    ۳-adobe connect
    را روی سیستم خود نصب نمایید.
                                                                  باتشکر-  اداره آموزش های آزاد و مجازی

دفعات مشاهده: 478 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

اداره آموزش های آزاد و مجازی Virtual Education Department
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4219