معرفی::
آموزش های مجازی::
سازمان نظام مهندسی ساختمان::
مرکز آموزش های تخصصی جوش::
دفتر امور شهری و روستایی استانداری::
سایر سازمان ها و شرکت ها::
مدیریت و کارکنان::

:: برنامه زمانبندی دوره ارتقا اجرا ۲به۱ گروه۴ سازمانه نظام مهندسی
:: آزمون مبحث ۱۷
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان مقطع دکترا سال تحصیل ۱۴۰۰-۱۴۰۱
:: ثبت نام وام دکتری صندوق رفاه دانشجویان و بانک توسعه تعاون
:: اجرای پنجمین مرحله از طرح مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان توسط بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه
:: کسب عنوان مقاله برتر توسط مهندس وحید محمدزاده در پنجمین دوره کنفرانس ملی هیدروژن و پیل سوختی ایران
:: اطلاعیه تعطیلی خوابگاه ها تا اطلاع ثانویه
:: اطلاعیه تعطیلی دانشگاه از ۱۴ فروردین تا اطلاع ثانویه
:: پیام ویژه نوروزی از سوی ریاست دانشگاه
:: هفتمین فصلنامه خبری دانشگاه به همراه ویژه نامه یادبود دکتر سهند کارگرنژاد
:: درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی ارومیه در اولین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان با نام ره نشان
:: پیام تسلیت وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در پی درگذشت دکتر سهند کارگرنژاد
:: اطلاعیه شروع و نحوه برگزاری دوره های آنلاین نظام مهندسی تابستان ۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/5 |
اطلاعیه شروع دوره های آموزشی آنلاین سازمان  نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان غربی
مجری:  دانشگاه صنعتی ارومیه
بدینوسیله با توجه به شروع دوره های آموزشی آنلاین از اعضای محترمی که در دوره های آنلاین سازمان نظام مهندسی زمستان ۹۹ ثبت نام نموده اند درخواست می شود با دقت به موارد ذیل توجه فرمایند:
  1.  برنامه زمانبندی و لیست گروهبندی در سایت سازمان و کانال سازمان و وبسایت www.v.uut.ac.ir ( اداره آموزشهای آزاد و مجازی دانشگاه صنعتی ارومیه) موجود می باشد .
  2. به لیست گروهبندی خود توجه نموده و برنامه زمانبندی متناسب با آن را دانلود و ذخیره فرمایید.
  3. جابجایی گروهها با توجه به شرایط خاص دوره های آنلاین به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد.
  4. جهت دانلود فایل راهنمای استفاده از سامانه مجازی اینجا را کلیک کنید
  5.  ضمن ارسال پیامک از طرف مجری، با هر یک از شرکت کنندگان تماس تلفنی نیز حاصل شده و آموزشهای لازم جهت آماده سازی بستر و نحوه شرکت در کلاسهای آنلاین در اختیار ایشان قرار خواهد گرفت.
  6. بارگزاری اطلاعات شرکت کنندگان محترم جهت شرکت در کلاسهای آنلاین با اولویت برنامه زمانبندی از طرف مجری انجام خواهد گرفت
  7. حضور و غیاب کلاس های آنلاین به صورت هوشمند انجام گرفته و در صورت عدم رعایت میزان شرکت در دوره ها مطابق با ضوابط موجود از شرکت در آزمون غایبین بیش از حد مجاز، جلوگیری به عمل آمده و این امر مستلزم شرکت مجدد ایشان در دوره ها خواهد شد.
  8. پس از شروع دوره به هیچ وجه امکان استرداد شهریه وجود ندارد.
  9.  میزان غیبت مجاز در دوره های۸ و ۱۶ و ۲۴ ساعته ( یک چهارم ) کل دوره ها می باشد . به عبارت دیگر میزان غیبت مجاز در دوره ۸ ساعته (۱ جلسه ۲ساعته) و دوره ۱۶ ساعته ( ۲ جلسه ۲ ساعته ) و دوره ۲۴ ساعته ( ۳ جلسه ۲ ساعته ) می باشد و غیبت مازاد بر آن موجب محرومیت شرکت کننده در آزمون پایان دوره خواهد شد.
  10. آزمون پایان دوره به صورت آنلاین بوده و زمان آن متعاقباٌ به اطلاع شرکت کنندگان محترم خواهد رسید.
  11.  کلیه دوره ها از سامانه الکترونیکی دانشگاه صنعتی ارومیه به آدرس : https://lms.uut.ac.ir  برگزار خواهد شد.
  12. در صورت هر گونه تغییرات در برنامه برگزاری کلاس ها برنامه جدید از طریق سایت مجازی و کانال اطلاع رسانی خواهد شد
  13. ضمنا جهت ارتباط با پشتیبان سامانه مجازی دانشگاه و رفع مشکلاتت احتمالی می توانید با شماره تماس ۰۴۴۳۱۹۸۰۲۳۴ روزهای شنبه تا چهارشنبه در ساعات اداری با مهندس تاجیک و همچنین میتوانید مشکلات خود را به شماره ۰۹۱۴۲۶۰۲۸۵۷ صرفا پیامک فرمایید ارتباط برقرار نمایید.
  14. جهت استفاده از سامانه مجازی دانشگاه صنعتی ارومیه به آدرس https://lms.uut.ac.ir  می بایست نرم افزارهای:
  15. ۱- گوگل کروم
    ۲-adobe connect
    را روی سیستم خود نصب نمایید.
                                                                  باتشکر-  اداره آموزش های آزاد و مجازی

دفعات مشاهده: 1798 بار   |   دفعات چاپ: 80 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

اداره آموزش های آزاد و مجازی Virtual Education Department
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4287