معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
فرمها و آیین نامه ها::
مرکز نوآوری و رشد::
گروه تربیت بدنی::

:: اطلاعیه آموزش در خصوص امتحانات پایان ترم
:: لیست فارغ التحصیلان
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد‎ ‌‌ و دکتری دانشگاه صنعتی ارومیه برای سال تحصیلی 1399-1400‌ (سهمیه استعدادهای درخشان)
:: اطلاعیه گروه معارف دانشگاه در خصوص جبران دروس معارف اسلامی
:: اطلاعیه مهم معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی ارومیه در ارتباط با آموزش مجازی و شرایط به وجود آمده در ترم 982
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی ارومیه برای ورودی 1399-1400
:: اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی Lms ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه
:: اطلاعیه شماره 1 اداره آموزش در خصوص برگزاری دروس به صورت مجازی
:: مصوبات شورای آموزشی دانشگاه درخصوص برگزاری کلاس های جبرانی
:: اطلاعیه اعطای تسهیلات به دانشجویان استعداد درخشان (نیمسال 982)‌
:: مصوبات جلسه پژوهشی 3 خرداد سال 91 ::

1. با توافق اعضای حاضر در جلسه مقرر شد ابلاغ گرنت در هر سال جدید از 20 آذر ماه صورت پذیرد و گرنت سال قبل تا 10 دی ماه قابل استفاده برای اعضای محترم هیات علمی باشد.

2. مقرر گردید برگه های ماموریت اعضای محترم هیات علمی برای شرکت در کنفرانس، کارگاه و ... قبل از ارسال به مدیریت پژوهش، ابتدا به تایید مدیر گروه مربوطه رسیده باشد.

3. با رای مثبت اعضا فقط به آن دسته از طرحهای پژوهشی برون دانشگاهی امتیاز پژوهشی تعلق می گیرد که فرآیند انعقاد قرارداد از طریق دفتر ارتباط با صنعت صورت گرفته باشد.

دفعات مشاهده: 3410 بار   |   دفعات چاپ: 1139 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 158 بار   |   0 نظر
معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4136