معاونت دانشجویی و فرهنگی ::
امور فرهنگی و فوق برنامه::
امور دانشجویی::
امور تربیت بدنی::
شورای انضباطی دانشجویان::
مرکز مشاوره::
فرمها::

زیربخش‌های پایگاه
:: قابل توجه دانشجویان دکتری ثبت نام وام دکتری صندوق رفاه دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۸ |
قابل توجه دانشجویان دکتری
ثبت نام وام دکتری صندوق رفاه دانشجویی
شش ماهه بهار و تابستان

دانشجویان متقاضی وام دکتری تا مورخه 1399/02/25 می توانند از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه نسبت به ثبت درخواست وام  و ارائه مدارک از طریق ارسال اینترنتی اقدام نمایند.
_ ارائه دو سند تعهد با دو ضامن معتبر (دانشجو بعد از دریافت فرم تعهد از سایت صندوق رفاه دانشجویی و یا انتشارات دانشگاه با ضمانت کارمند رسمی و یا پیمانی دولت و یا بازنشسته با ارائه گواهی کسر از حقوق و مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی این سند را تهیه می نماید.)
- تکمیل فرم های شماره یک و دو ویژه وام دکتری ( دانشجو پس از دانلود فرم شماره 1 و فرم شماره 2 وام ویژه دکتری اقدام به تکمیل اطلاعات مربوط به خود می نماید و اسکن فرم تکمیل شده بایستی به ایمیل صندوق رفاه دانشگاه به آدرس uut.sandoghrefahgmail.com ارسال و درخواست اینترنتی وام در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان ثبت شود.)

- شماره تماس صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه 04431980306

مدیریت دانشجویی- صندوق رفاه دانشجویی

دفعات مشاهده: 127 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی Student, Culture and Social Administration