معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
مرکز کارآفرینی::
مرکز نوآوری و رشد::
مرکز محاسبات (HPC)::
فرمها و آیین نامه ها::
گروه تربیت بدنی::

:: فراخوان پذیرش بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان مقطع دکترا سال تحصیل ۱۴۰۰-۱۴۰۱
:: درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی ارومیه در اولین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان با نام ره نشان
:: اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی ‌ارومیه برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱‌
:: اطلاعیه‌ قابل توجه دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه
:: دستورالعمل جامع آموزش مجازی دانشگاه صنعتی ارومیه نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹
:: طراحی وب سایت مرکز کارآفرینی دانشگاه توسط مرکز داده و خدمات ماشینی
:: تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه در عرصه های استانی، ملی و بین المللی
:: اطلاعیه مرکز اسناد و کتابخانه مرکزی دانشگاه
:: درخشش نام دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی ارومیه در فهرست برترینهای همکاری جامعه و صنعت
:: تجلیل از پژوهشگران برتر استانی دانشگاه صنعتی ارومیه در آیین بزرگداشت هفته پژوهش
:: اطلاعیه شماره 1 اداره آموزش در خصوص برگزاری دروس به صورت مجازی ::
 | تاریخ ارسال: 1398/12/12 |

پیرو اطلاعیه درج شده در سایت دانشگاه مبنی بر برگزاری دروس (ریاضی 1 و 2 ،فیزیک 1 و 2 و معادلات دیفرانسیل) به صورت مجازی به اطلاع کلیه دانشجویانی که  این دروس  را اخذ کرده اند می رساند:

جهت ورود به کلاس مجازی و استفاده از محتوای دروس (موجود در قسمت محتوای تکمیلی هر درس) به سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی دانشگاه صنعتی ارومیه به آدرس الکترونیکی lms.uut.ac.ir مراجعه کرده و با وارد کردن شماره دانشجویی  هم به عنوان نام کاربری و هم به عنوان رمز ورود وارد سامانه شوید.

از دانشجویان  عزیز درخواست می‌شود قبل از ورود به کلاسهای مجازی حتما راهنمای کاربری سامانه  ( در آدرس : اداره اموزش های آزاد و مجازی ) موجود در صفحه اصلی را مطالعه نمایند.

دانشجویان عزیز درصورت داشتن هرگونه سوال با شماره 04431980234 آقای تاجیک تماس بگیرند.

دفعات مشاهده: 1344 بار   |   دفعات چاپ: 156 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4299