معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
فرمها و آیین نامه ها::
مرکز نوآوری و رشد::
گروه تربیت بدنی::

:: فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد‎ ‌‌ و دکتری دانشگاه صنعتی ارومیه برای سال تحصیلی 1399-1400‌ (سهمیه استعدادهای درخشان)
:: اطلاعیه گروه معارف دانشگاه در خصوص جبران دروس معارف اسلامی
:: اطلاعیه مهم معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی ارومیه در ارتباط با آموزش مجازی و شرایط به وجود آمده در ترم 982
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی ارومیه برای ورودی 1399-1400
:: اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی Lms ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه
:: اطلاعیه شماره 1 اداره آموزش در خصوص برگزاری دروس به صورت مجازی
:: مصوبات شورای آموزشی دانشگاه درخصوص برگزاری کلاس های جبرانی
:: اطلاعیه اعطای تسهیلات به دانشجویان استعداد درخشان (نیمسال 982)‌
:: لیست فارغ التحصیلان
:: اطلاعیه انجام خدمات آموزشی در بازه زمانی امتحانات
:: اطلاعیه شماره 1 اداره آموزش در خصوص برگزاری دروس به صورت مجازی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۱۲ |

پیرو اطلاعیه درج شده در سایت دانشگاه مبنی بر برگزاری دروس (ریاضی 1 و 2 ،فیزیک 1 و 2 و معادلات دیفرانسیل) به صورت مجازی به اطلاع کلیه دانشجویانی که  این دروس  را اخذ کرده اند می رساند:

جهت ورود به کلاس مجازی و استفاده از محتوای دروس (موجود در قسمت محتوای تکمیلی هر درس) به سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی دانشگاه صنعتی ارومیه به آدرس الکترونیکی lms.uut.ac.ir مراجعه کرده و با وارد کردن شماره دانشجویی  هم به عنوان نام کاربری و هم به عنوان رمز ورود وارد سامانه شوید.

از دانشجویان  عزیز درخواست می‌شود قبل از ورود به کلاسهای مجازی حتما راهنمای کاربری سامانه  ( در آدرس : اداره اموزش های آزاد و مجازی ) موجود در صفحه اصلی را مطالعه نمایند.

دانشجویان عزیز درصورت داشتن هرگونه سوال با شماره 04431980234 آقای تاجیک تماس بگیرند.

دفعات مشاهده: 852 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4106