معرفی رشته::

:: راهنمای آزمون آنلاین ویژه سازمان نظام مهندسی
:: اطلاعیه ترم تابستانی مجازی ۱۳۹۹
:: جبرانی کلاس های HSE ارتقا پایه ۳به۲ گروه های ۱و۲
:: برنامه زمانبندی آزمون های آنلاین سازمان نظام مهندسی سال (۹۸-۹۹)
:: گروهبندی آزمون های آنلاین نظام مهندسی
:: نحوه شرکت در آزمون های نظام مهندسی به صورت مجازی
:: اطلاعیه های آموزشی ثبت نام دوره های نظام مهندسی کلیه رشته ها سال ۹۹
:: اطلاعیه آموزش در خصوص امتحانات پایان ترم
:: لیست فارغ التحصیلان
:: اصلاحیه برنامه برگزاری ارتقا اجرا ۳به۲
:: معرفی رشته مهندسی مواد و متالورژی ::
معرفی رشته مهندسی مواد و متالورژی :
رشته مهندسی مواد و متالوررژی شامل دو بخش علم مواد و مهندسی مواد بوده و رشته ای است که با رشته های مختلف علمی در ارتباط است. علم مواد به بررسی ارتباط بین ترکیب شیمیایی و ریزساختار ماده با خواص آن می پردازد تا با دانش بدست آمده یک دانشمند مواد قادر به ابداع مواد جدید با خواص برتر و یا ارتقاء خواص مواد قبلی باشد. در مقابل، مهندسی مواد به این موضوع می پردازد که چگونه و با چه روشی می توان یک قطعه صنعتی با طرح و شکل مشخص که می بایست از خواص مکانیکی، الکتریکی، حرارتی، مغناطیسی، نوری، و الکتروشیمیایی از پیش تعیین شده ای  برخوردار باشد را بصورت اقتصادی تولید نمود. بدیهی است در مهندسی مواد با تکیه بر دانش حاصل از علم مواد سعی بر آن است که با طراحی و اجرای یک فرآیند ساخت ، ریزساختار مورد نظری که خواص مورد نظر را برای قطعه به ارمغان می آورد در قطعه ایجاد گردد. علاوه بر این،  طراحی و اجرای فرآیندهایی که طی آنها  عناصر مختلف موجود در جدول تناوبی از سنگها و کانی های موجود در طبیعت استخراج می شوند وظیفه دیگری است که بر عهده مهندسین مواد و متالورژی است. در سالهای نه چندان دور سیستم آموزشی دوره ی کارشناس مهندسی مواد و متالورژی در مراکز دانشگاهی در سطح دنیا و از جمله کشورمان متمرکز بر مواد فلزی بوده است ولی با توجه به روند توسعه و پیشرفت این رشته در چند دهه گذشته گستره این رشته طیف وسیعی از مواد را در برگرفته است. از مواد فلزی گرفته تا مواد سرامیکی، پلیمریی، نیمه هادی و کامپوزیتی. برنامه درسی دانشجویان رشته مهندسی مواد و متالورژی بگونه ای طراحی شده است که هم شامل بخش علم مواد و هم شامل بخش مهندسی مواد می گردد. بر این اساس دانش اموختگان این رشته علاوه بر کسب دانش در زمینه ارتباط بین ریز ساختار و ترکیب شیمیایی با خواص ماده، شناخت لازم را نیز از فرآیندهای مختلف ساخت و تولید قطعات از جمله ریخته گری، شکل دهی، جوشکاری، متالورژی پودر، پوششکاری و ... کسب می نمایند. انتظار از دانش آموختگان رشته مهندسی مواد و متالورژی این است که بتوانند به حل مشکلات و نیز بهبود و ارتقاء صنایع مرتبط با حوزه مواد و متالورژی بپردازند.  بر این اساس هدف برنامه درسی دوره کارشناسی رشته مهندسی مواد و متالورژی تربیت مهندسانی است که تسلط گسترده بر مبانی مهندسی و علم مواد و متالورژی داشته و با اولویت مواد فلزی در تمام شاخه های مربوط به مواد امکان کارآفرینی، استخدام یا ادامه تحصیل داشته باشند.

دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
مهندسی مواد Materials Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4144