معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
فرمها و آیین نامه ها::
مرکز نوآوری و رشد::
گروه تربیت بدنی::

:: اطلاعیه آموزش در خصوص امتحانات پایان ترم
:: لیست فارغ التحصیلان
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد‎ ‌‌ و دکتری دانشگاه صنعتی ارومیه برای سال تحصیلی 1399-1400‌ (سهمیه استعدادهای درخشان)
:: اطلاعیه گروه معارف دانشگاه در خصوص جبران دروس معارف اسلامی
:: اطلاعیه مهم معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی ارومیه در ارتباط با آموزش مجازی و شرایط به وجود آمده در ترم 982
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی ارومیه برای ورودی 1399-1400
:: اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی Lms ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه
:: اطلاعیه شماره 1 اداره آموزش در خصوص برگزاری دروس به صورت مجازی
:: مصوبات شورای آموزشی دانشگاه درخصوص برگزاری کلاس های جبرانی
:: اطلاعیه اعطای تسهیلات به دانشجویان استعداد درخشان (نیمسال 982)‌
:: زمان برگزاری مصاحبه تخصصی از داوطلبان مقطع دکتری سالتحصیلی 98-97 ::
 | تاریخ ارسال: 1397/3/2 |
قابل توجه داوطلبان محترم پذیرش در مقطع دکتری سالتحصیلی 98-97 که حدنصاب لازم رشته های این دانشگاه (مندرج در جدول 1 متن اطلاعیه) را کسب نموده اند:
پس از مطالعه کامل متن اطلاعیه دانشگاه ( که لینک آن در زیر آورده شده است) با در دست داشتن تمامی مدارک لازم به حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه (آموزش ) مراجعه نمایید. ضمناً داوطلبان محترم باید حداقل یک روز قبل از جلسه مصاحبه  فایل فرم شماره 1 را تکمیل نموده و به آدرس پست الکترونیکی : nesagolbazi@yahoo.com  ارسال نمایند.پرینت فرم شماره 1 حتما باید در روز مصاحبه توسط داوطلب ارائه گردد. در صورت نیاز می توانید با خانم گلبازی کارشناس تحصیلات تکمیلی به شماره 31980285 تماس حاصل فرمایید. ضمناً زمان مصاحبه از ساعت 9 صبح لغایت 14 می باشد و این زمان به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
-متن کامل اطلاعیه
-فرم شماره 1 مخصوص داوطلب

دفعات مشاهده: 2005 بار   |   دفعات چاپ: 180 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar