معرفی دانشکده::
تالارهای بحث و گفتگو::
تسهیلات وبگاه::

زیربخش‌های پایگاه
:: رزومه ویگن عزیز آغچه قلعه ::
 | تاریخ ارسال: 1396/12/14 |
رزومه دکتر ویگن عزیز آغچه قلعه:
  1. مدارک تحصیلی:
کارشناسی
دانشگاه محل تحصیل: دانشگاه اصفهان رشته: دبیری فیزیک سال فارغ­التحصیلی: 1367
عنوان پروژه کارشناسی:
زمینه­های مرتبط با پروژه کارشناسی:
کارشناسی ارشد
دانشگاه محل تحصیل: دانشگاه ارومیه رشته: فیزیک  (گرایش حالت جامد) سال فارغ­التحصیلی: 1374
عنوان پایان­نامه کارشناسی ارشد:  نظریه تابعی چگالی وتقریبهای آن
زمینه­های مرتبط با پایان­نامه کارشناسی ارشد:
دکتری
دانشگاه محل تحصیل: دانشگاه دولتی ایروان - ارمنستان رشته: فیزیک سال فارغ­التحصیلی: 2012
عنوان رساله دکتری:
The investigation of effect of interdiffusion on electronic and impurity states in low dimensional semiconductor nanostructures
زمینه­های مرتبط با رساله دکتری:

1. زمینه­های تحقیقاتی مورد علاقه:
فیزیک حالت جامد
فیزیک نیمه رساناها
بررسی نظری کمیتهای فیزیکی سیستمهای با ابعاد کم

لیست مقالات:
  1. V.L. Aziz Aghchegala, V.N. Mughnetsyan, A.A. Kirakosyan, “Effect of interdiffusion on impurity states in quantum dots of spherical symmetry”, Physica E, 42, pp. 1567-1570, (2009).
  2. V.L. Aziz Aghchegala, V.N. Mughnetsyan, A.A. Kirakosyan, “Effect of interdiffusion on electronic states band  and absorption coefficient of  semiconductor superlattice of cubic symmetry”, Physica E, 42, pp. 1950-1953, (2010).
  3. V.L. Aziz Aghchegala, “Effect of interdiffusion on band structure and absorption coefficient of one-dimensional semiconductor superlattice”, J. Cont. Phys. (Arm. Acad. Sci.) 46, pp. 80-85 (2011).
  4. V.L. Aziz Aghchegala, V.N. Mughnetsyan, A.A. Kirakosyan, “Effect of interdiffusion on band structure and intersubband absorption coefficient of GaAs/GaAlAs double quantum well”, Superlattices and Microstructures 49, pp. 99-108 (2011).
  5. V.L. Aziz Aghchegala, V.N. Mughnetsyan, A.A. Kirakosyan, “Effect of interdiffusion and magnetic on impurity states in multiple quantum wells”, Proc. Of SPIE Vol. 8414 84140F-1 (2011).
  6. V.L. Aziz Aghchegala, V.N. Mughnetsyan, A.A. Kirakosyan, “Effect of interdiffusion and electric field  on resonant states and current-voltage characteristic of GaAs/Ga1-x Alx As double-barrier resonant structure”, Armenian J. Phys. 211-220 (2011).
  7. V.L. Aziz Aghchegala, V.N. Mughnetsyan, A.A. Kirakosyan,  "Effect of interdiffusion on electronic states in one-layer quantum ring superlattice", Physica E, 64, pp. 51-56, (2014).
  8. V.L. Aziz Aghchegala, V.N. Mughnetsyan, A.A. Kirakosyan, "Effect of interdiffusion on electronic states of strain-free Gaussian-shaped double quantum ring superlattice", Physica E, 65, pp. 30-35, (2015).
  9. V. L. Aziz-Aghchegala, V. N. Mughnetsyan, A. A. Kirakosyan, "Effect of interdiffusion on nonlinear interband light absorption in Gaussian-shaped double quantum rings", Physica E 70, pp. 210-216 (2015).
  10. V. L. Aziz-Aghchegala, M. Pishbaz, " Effect of interdiffusion on optoelectronic properties of  In1-xGaxAsInAsIn1-yAlyAs Quantum Well", Procedia Materials Science 11 ( 2015 ) 727 – 732.
  11. V.L. Aziz Aghchegala, V.N. Mughnetsyan, A.A. Kirakosyan, "Effect of interdiffusion and magnetic field on two-electron states in Gaussian-shaped double quantum rings", Physica E 88, pp. 157-163 (2017).
  12. V.L. Aziz Aghchegala, V.N. Mughnetsyan, A.A. Kirakosyan, "Effect of interdiffusion and external magnetic field on electronic states and light absorption in Gaussian-shaped double quantum ring", Physica E 96, pp. 11-16 (2018).

مقالات کنفرانس:

1. International Conference on Photonics and Micro- and Nano-structured Materials, Yerevan,  Armenia, 2011.
  2. 5th International Biennial Conference on Ultrafine Grained and Nanostructured Materials, UFGNSM15, Tehran, Iran, 2015.

دفعات مشاهده: 653 بار   |   دفعات چاپ: 208 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
دانشکده علوم پایه Department of Science
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4140