معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
فرمها و آیین نامه ها::
مرکز نوآوری و رشد::
گروه تربیت بدنی::

:: اطلاعیه آموزش در خصوص امتحانات پایان ترم
:: لیست فارغ التحصیلان
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد‎ ‌‌ و دکتری دانشگاه صنعتی ارومیه برای سال تحصیلی 1399-1400‌ (سهمیه استعدادهای درخشان)
:: اطلاعیه گروه معارف دانشگاه در خصوص جبران دروس معارف اسلامی
:: اطلاعیه مهم معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی ارومیه در ارتباط با آموزش مجازی و شرایط به وجود آمده در ترم 982
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی ارومیه برای ورودی 1399-1400
:: اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی Lms ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه
:: اطلاعیه شماره 1 اداره آموزش در خصوص برگزاری دروس به صورت مجازی
:: مصوبات شورای آموزشی دانشگاه درخصوص برگزاری کلاس های جبرانی
:: اطلاعیه اعطای تسهیلات به دانشجویان استعداد درخشان (نیمسال 982)‌
:: ارتقای امنیت سرور ایمیل دانشگاه و ایجاد رمز عبور جدید ::
به اطلاع اعضای محترم هیات علمی دانشگاه، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه می رساند در راستای ارتقاء ضریب امنیتی سرور ایمیل دانشگاه و جلوگیری از مشکلات احتمالی، قوانین امنیتی جدیدی بر روی وب سرور دانشگاه اعمال گردیده است. در این راستا رمز عبور ایمیل تمامی کاربران گرامی تغییر یافته است.
برای ارتقاء سطح امنیتی لازم است تمامی همکاران به نکات زیر توجه داشته باشند و آنرا در عمل به کار ببرند:

1- قبل از هر گونه اقدامی لازم است آخرین نسخه آنتی ویروس بر روی سیستم شما نصب شده باشد و حتما قابلیت Update شدن داشته باشد.
2- پس از دریافت رمز عبور جدید لازم است حتماً رمز عبور خویش را تغییر دهند.
3- برای انتخاب کلمه عبور لازم است از ترکیبی از اسامی، اعداد، کاراکترهای خاص مانند &،#، .... استفاده کنید.
4- از ذخیره سازی رمز عبور بر روی مرورگرها جداً خودداری گردد.
5- از قراردادن رمز عبور در اختیار دیگران به هر نحوی خودداری گردد.

توجه : عدم رعایت موارد فوق باعث ایجاد مشکلات امنیتی شده و مسئولیت و عواقب بعدی بر عهده خودتان می باشد.

برای دریافت رمز عبور جدید می توانید به سه طریق زیر اقدام نماید.
1- ارسال ایمیل درخواست رمز عبور جدید به آدرس website@uut.ac.ir از طریق ایمیل دیگرتان مانند Gmail و Yahoo  که قبلاً در هنگام درخواست ایمیل آنرا اعلام نموده اید.
2- مراجعه حضوری به اتاق مدیریت وب دانشگاه (اتاق اساتید مدعو سابق)
3- ارسال ایمیل جاری خودتان (Gmail،Yahoo) از طریق پیامک (SMS) به آدرس مدیریت وب سایت(مهندس رشیدی)

از همکاری و بذل توجه تان کمال سپاسگزاری را داریم.
مدیریت وب سایت دانشگاه

دفعات مشاهده: 3399 بار   |   دفعات چاپ: 742 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 2 بار   |   0 نظر
معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4136