روابط عمومی- اخبار و اطلاعیه ها
کسب سه عنوان پژوهشگر برتر در جشنواره پژوهشی استان توسط محققین دانشگاه صنعتی ارومیه

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/9/30 | 
جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر استان آذربایجان غربی، عصر روز شنبه 30 آذرماه 1398 در محل سالن پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه برگزار شد.
 در این مراسم، که نماینده محترم ولی فقیه در استان آذربایجان غربی و معاون امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی نیز حضور داشتند، دکتر شیوا سالم، دانشیار گروه مهندسی شیمی و دکتر صابر عزیزی، دانشیار گروه مهندسی مکانیک عنوان پژوهشگر برتر استان آذربایجان غربی در سال 98 را به خود اختصاص دادند و مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند. 
به گفته دکتر حب النقی، ریاست دانشگاه ارومیه و دبیر جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان، بیش از 100 پرونده پژوهشی مراکز آموزش عالی و دستگاههای اجرایی استان به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این بین، پژوهشگر برتر استان در سال 98 با معیارهایی از جمله تعداد مقالات چاپ شده در مجلات علمی و کنفرانس های معتبر، تعداد طرح های پژوهشی خاتمه یافته، تعداد کتب تألیف شده، تعداد اختراع ثبت شده و راهنمایی رساله ها و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، با نظر هیئت داوران انتخاب شدند.
گفتنی است احسان رفیعی، دانشجوی دکترای تخصصی مکانیک دانشگاه صنعتی ارومیه نیز موفق به کسب عنوان محقق برتر در بخش دانشجویی شده و مورد تجلیل قرار گرفت.
رئیس دانشگاه ارومیه گفت: پژوهشگران استان نیازمند حمایت های مالی ومعنوی هستند.
دکتر حب النقی افزود: برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان پژوهشگران استان نیازمند حمایت های مالی و معنوی هستند. وی بااشاره به اینکه پژوهش اثربخش باعث ایجادفناوری ارزش آفرین خواهدشد تصریح کرد: پژوهش وتحقیق کاربردی باعث رونق تولید و اشتغال زایی خواهد شد.
وی باتاکید به اینکه تشویق پژوهشگران باعث روحیه بخشی و انرژی مثبت به آنها خواهدشد خاطرنشان کرد: در جشنواره امسال از۳۵ پژوهشگر و شرکت پژوهشی برتراستان تجلیل شده است.
حجت الاسلام سیدمهدی قریشی  در جشنواره تجلیل از پژوهشگران وفناوران تأکید کرد: ایران اسلامی تنها کشوری است که به تنهایی درمقابل مستکبران ایستاده و حل مشکلات علمی کشور به دست و همت پژوهشگران حل می شود.
وی با تاکید بر اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب به پژوهش بسیار توجه شده است تصریح کرد: همانطور که دراین بیانیه نیز آمده است دانش، عظیم ترین ثروت یک کشور بوده و باعث ایجاد اقتدار یک کشور می شود.
وی افزود: ملت ایران لیاقت بیش ازاین ها را دارند و پژوهشگران باید با راهگشایی ومشکل گشایی مشکلات جامعه را حل کنند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به اینکه دین اسلام به مسئله پژوهش تاکید جدی دارد اظهار کرد: کشور در شرایط فعلی به مسئله پژوهش وفناوری نیاز جدی داشته و باید پژوهشگران را در این راه حمایت کرد.
شهدی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی گفت: پیوند صنعت و دانشگاه حلقه مفقوده دراستان است. وی افزود: پژوهش به هرحال برای توسعه وتعالی یک کشور سنگ بنا است و در حال حاضر کلیه کشورهای توسعه یافته برای رسیدن به توسعه پایدار و داشتن مزیت رقابتی به تقویت و توسعه پژوهش اذعان کرده اند.
وی باتاکید بر اینکه طبق پیش بینی ها حجم اقتصاد دانش بنیان کشور در سال آینده دو برابر خواهد شد اظهار کرد: متاسفانه در سال های گذشته از پتانسیل ها ی پژوهشی استان به خوبی استفاده نشده و جای خالی پژوهش در اقتصاد استان مشاهده می‌شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی با اشاره به اینکه با گذشت ۴۰سال از انقلاب اسلامی جایگاه علم و پژوهش درکشور بهتر شده است یادآورشد: برای داشتن پژوهش کاربردی و تاثیر گذار نیاز است که سرمایه گذاران و بخش خصوصی به این حوزه ورود کرده و صنعتگران از دانشگاهیان استفاده کنند.
شهدی ادامه داد: زیست بوم اقتصادی دنیا درحال تغییر بوده و پژوهشگران ومحققین بازیگران اصلی اقتصاد دنیا هستند.


 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://uut.ac.ir/find.php?item=24.1098.3909.fa
برگشت به اصل مطلب