مراسم گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن در دانشگاه

 | تاریخ ارسال: 1399/11/17 | 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن، با حضور بانوان‌ همکار در محل سالن آمفی تئاتر سردار شهید قاسم سلیمانی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین امامی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت و با اشاره به نقش رسانه ها در زندگی جوامع امروز گفت:

«دنیای امروز دنیای رسانه زده است که همه کمابیش گرفتار آن هستیم. تلویزیون، ماهواره و اینترنت مطالب انبوهی را در اختیارمان قرار می دهند و بدون آنکه متوجه شویم نوعی خاص از تفکر در ما ایجاد می شود که اگر دقت نشود، می تواند آسیب زا باشد. در مورد رسانه، ساده ترین تعریفی که بیان شده به این شکل می باشد: به هر چیزی که بتواند پیام را انتقال دهد رسانه اطلاق می شود. اما مارشال مک لوهان میگوید: رسانه ابزار رساندن پیام نیست بلکه خود یک پیام است و این مطلبی است که نیاز به دقت و تامل دارد. توضیح این مطلب را نیل پستمن، استاد جامعه شناسی آمریکایی ارائه داده است و بیان می کند از سال ۱۳۶۴ که تلوزیون وارد خانه های آمریکایی ها شد ما دیگر خانه ی به علاوه ی تلوزیون نداریم بلکه یک خانواده ی جدید داریم.» 

حجت الاسلام والمسلمین امامی در ادامه افزود:

«برخی از ابزار های رسانه موجب رشد و پرورش و برخی نیز موجب عدول از ارزش ها می شوند. نیل پستمن در این راستا می گوید: که مردم آمریکا دقیقه به دقیقه احمق تر می شوند و علت آن است که در بیشتر مناسبات زندگی خود از تلویزیون تاثیر می پذیرند و عملا هیچ خلاقیت فکری برای رسیدن به منطق فکری محکم ندارند.»

وی با اشاره به تقابل نظام سرمایه داری و نقش آن گفت:

«نظام سرمایه داری نه تنها بر سر زن بلکه بر جامعه بلایی آورده و آن را از انسانیت دور میکند و تبدیل به یک موجود مصرف کننده مینماید چرا که این نام برای آنکه پابرجا بماند هموار نیاز به مصرف کننده دارد و برای اینکار با استفاده از تبلیغات گسترده و مطالعات روانشناختی در بزرگسالان و حتی کودکان نیاز به مصرف را ایجاد می کند.

نیل گابلر در کتاب امپراطوری هالیوود خود بیان می کند که صاحبان کمپانی های سینمای آمریکا صهیونیست ها می باشند و مردم نیز از فیلم های این کمپانی ها استفاده می کنند، بدون آنکه شناختی نسبت به آن داشته باشند. صهیونسیت ها در پروتکل های رفتاری خود در مورد رسانه توضیح داده اند که باید قدرت رسانه ای دنیا در دستان آنها باشد و هیچ خبری بدون نظارت آنها بیرون نرود.

ابتدا حضور زن در سینما به صورت نقش صامت بود و هیچ نقش ویژه ای نداشت، بلکه نقش اول را همراهی می کرد. زنان اروپایی که سیاست های مردمحورانه و خشم و ظلم مرد در خانواده را لمس کرده بودند، تفکرات منفی برآنها چیره شده بود. آنها حتی از حق مالکیت نیز برخوردار نبودند.

نظام سرمایه داری در چنین وضعیتی برای پیشبرد اهداف خود در راستای تامین نیروی کم مصرف ارزان تمام وقت قانون مالکیت را برای زنان تصویب کرد چرا که در غیر این صورت زنان حاضر به کار کردن نبودند. در واقع آن را در قالب فمینیسم استثماری نوین برای بی صفت کردن انسان به تصویب رساندند در موج های بعدی فمینسم این امر از طریق برنامه های شبکه هایی چون بی بی سی و منوتو این تفکر را القا کرده و می گویند زنان نیازی به ازدواج ندارند و خشم و نفرت نسبت به مرد را گسترش میدهند.»

ایشان در ادامه افزود:

«امروزه جهان با توحش مدرن گریبان گیر است و انسان ها را به سمت زندگی حیوانی سوق می دهد. بنابراین هالیوود که بوق تبلیغاتی نظام سرمایه داری است در بخشی از این تبلیغات در واقع زن را تحقیر می کنند و بر زن القا میکند که هیچ تفاوتی با مرد ندارد و صفاتی چون قاتل بودن و خصلت های خشن بودن را در زنان ایجاد می کنند. یکی دیگر از عرصه هایی که هالیوود در حق زن ظلم کرده است تبدیل زن به یک ابزار جنسی است چرا که زن ایده آل از نظر صفات را زن دارای برجستگی های وجودی معرفی میکند و این پیام را می دهد که مهمترین نیاز بشر نیاز جنسی است و باید به آن بها داد.
امروزه سینما یک ابزار قدرتمند رسانه ای است که  ۸۰ درصد فیلم هایش از طریق هالیوود تغذیه می شود. هر ایرانی سالانه به طور میانگین ۵۰۰ قسمت فیلم می بیند، بنابراین نیاز به افزایش سواد رسانه ای داریم تا جلوی نگاه تحقیر آمیز نسبت به زن گرفته شود.»

در انتهای مراسم، به قید قرعه به شرکت کنندگان محترم جوایزی تقدیم شد.

دفعات مشاهده: 766 بار   |   دفعات چاپ: 155 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کد پستی : 17165-57166

صندوق پستی : 419-57155

فکس : 04431980251

ارتباط مستقیم با ریاست : po@uut.ac.ir

پست الکترونیکی : info@uut.ac.ir

آدرس : آذربایجان غربی، ارومیه، ابتدای جاده بند، بالاتر از گلشهر 2

کانال اطلاع رسانی رسمی دانشگاه : @daneshgah_uut

پیوندهای تصویری
copyright@2019.Urmia University of Technology