بازدید اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی ارومیه از مجتمع پتروشیمی ارومیه

 | تاریخ ارسال: 1395/9/3 | 

AWT IMAGEبه منظور گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه، با هماهنگی دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی ارومیه از مجتمع پتروشیمی ارومیه بازدید کردند. افزایش بهره‌وری واحدهای صنعتی، تقویت بخش تحقیق و توسعه واحدها، تبدیل واحدهای مستعد به واحد دانش بنیان، آشنایی اعضای هیات علمی با نیازهای صنعت و تبدیل آن به پروژه‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای و اطلاع از نیاز واحدها به فناوریهای نو از جمله اهداف این بازدید است.
ایجاد و ثبت فناوری‌ها و دانش فنی برای بهره‌برداری واحد صنعتی، رفع نیازمندی‌های حوزه دانشجویی از طریق پایان نامه‌های دانشجویی، مهارت آموزی دانشجویی از طریق کارورزی و کارآموزی، تشکیل اتاق فکر صنعت و دانشگاه و نیز تشکیل دفاتر کارآفرینی تخصصی از سایر اهداف این بازدید بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ پتروشیمی ارومیه در جنوب غربی این شهرستان، کیلومتر 30 جاده ارومیه-مهاباد در زمینی به مساحت 110 هکتار با محوطه صنعتی به وسعت 50 و فضای سبز و استخرهای پساب به وسعت 60 هکتار احداث شده است.
مواد اولیه این مجتمع، اوره، آمونیاک و گوگرد بوده و آب مورد نیاز آن از دو حلقه چاه در جوار مجتمع تامین می‌شود.
این مجتمع دارای سه واحد فرایندی تولید کریستال ملامین، سولفات آمونیوم و اسیدسولفوریک و نیز سرویس‌های جانبی تامین کننده آب، بخار، هوا، نیتروژن و مخازن بوده و در نظر است که طرح‌های جدید تولید سولفات پتاسیم و اسیدکلریدریک به این واحدها افزوده شود.
عملیات ساختمانی پتروشیمی ارومیه از سال 70 آغاز و متعاقب آن تجهیزات فرایندی توسط پیمانکار ایرانی از اردیبهشت ماه 71 آغاز شد و با تامین تجهیزات سرویس‌های جانبی، فعالیت‌های ساختمان و نصب آنها از مهر ماه 71 به وسیله پیمانکار ایرانی انجام پذیرفت.
سرانجام در شهریور سال 74 با پایان یافتن عملیات نصب و پیش‌راه اندازی مجتمع به طور رسمی افتتاح و بهره‌برداری از واحدهای جانبی و فرآیندی آغاز شد.
هم‌اکنون تولیدات پتروشیمی ارومیه چهار هزار تن کریستال ملامین، 26 هزار و 400 سولفات آمونیم و 50 هزار تن اسیدسولفوریک در سال است.
واحد دوجذبی اسیدسولفوریک با ظرفیت تولید 150 تن در روز با غلظت بالای 98 درصد در سال 94 به بهره برداری رسید و توانایی کار در بین 30 تا 100 درصد ظرفیت را دارا است.

     

AWT IMAGE

   

AWT IMAGE

   

AWT IMAGE

     

AWT IMAGE

    

AWT IMAGE


دفعات مشاهده: 4649 بار   |   دفعات چاپ: 876 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کد پستی : 17165-57166

صندوق پستی : 419-57155

فکس : 04431980251

ارتباط مستقیم با ریاست : po@uut.ac.ir

پست الکترونیکی : info@uut.ac.ir

آدرس : آذربایجان غربی، ارومیه، ابتدای جاده بند، بالاتر از گلشهر 2

کانال اطلاع رسانی رسمی دانشگاه : @daneshgah_uut

پیوندهای تصویری
copyright@2019.Urmia University of Technology