درس هایی که باید تا پیش از ۳۰ سالگی بیاموزید

 | تاریخ ارسال: 1395/1/17 | 

درس هایی که باید تا پیش از ۳۰ سالگی بیاموزید

زندگی فراز و نشیب هایب زیادی دارد. هر چه سن آدم بالاتر می رود، به بار تجربه هایش اضافه می شود، نگاهش تغییر می کند و آرزوهایش دیگر آنهایی نیستند که در بچگی داشته ، بنابراین تغییر  امری طبیعی است و خوب می باشد خیلی هم خوب است اما بشرطی که در جهت درست بوده و انسان را به اهداف بلند و جایگاه شایسته برسانند.

برای اینکه از همان ابتدای جوانی بتوانیم با روش درست زندگی آشنا شویم، باید مسایلی را یاد بگیریم و تمرین کنیم که عقل و دل هر دو آن را تایید می کنند. در همین راستا، ما یک سری مسایل را که خوب است انسان تا پیش از ۳۰ ساگی بداند و یاد بگیرد، انتخاب کرده ایم که امیدواریم مفید و کاربردی باشند. همراهمان باشید.

۱. بدانید که دوستی ها تغییر می کنند

حتی صمیمی ترین دوستی ها هم در طول زمان تغییر می کنند. انسان ها نمی توانند همیشه همان رابطه ای را با هم داشته باشند که قبلا داشته اند. حتی اگر با کسی سال ها هم دوست بوده اید، بعد از دور شدن از هم، رابطه و حس هایتان تغییر خواهد کرد. یا مثلا دوستان دبیرستان دیگر همان هایی نیستند که در مدرسه با هم بوده اید. مخصوصا اگر ازدواج کنید، بیشتر از همیشه نگاهتان به دوستی تغییر می کند. بنابراین، به جای جنگیدن با این تغییرات یا افسوس گذشته را خوردن، خودتان را با این تغییرات وفق دهید و سعی کنید از حضور دوستان برای ارتقا سطح دانش و تجربه گرفتن استفاده کنید.

۲. خیلی احساساتی و رمانتیک نباشید

احساساتی بودن خوب است اما زیادی رمانتیک و درام بودن، خسته کننده است. زندگی باید هیجان داشته باشد. وقتی همه چیز خیلی آرام و در بهترین حالت پیش برود، بعد از مدتی کسل کننده و خسته کننده می شود. در ارتباط های خود واقعی باشید؛ یعنی در هر شرایطی خودتان باشید. تماشای فیلم های درام، موسیقی های آرام، حرف های عاشقانه، مهربانی زیاد و ... همه عالی هستند اما در حد تعادل. به یاد داشته باشید انسان ها تنوع و هیجان را بیشتر از تکرار دوست دارند.

3. احساسات و علاقمندی های خود را هدفمند کنید.

مثلا اگر در اینستاگرام خود دایم عکس گل هایتان به اشتراک می گذارید، حتما گل و گیاه را دوست دارید. پس در انجمن های حمایت از طبیعت عضو شوید و به طور داوطلبانه به زیبایی وپاکیزگی طبیعت کمک کنید. یا اگر فوتبال بازی کردن بهترین و شیرین ترین تفریح زندگی شما بوده است، در همین مسیر به فعالیت خود ادامه دهید. به طور مثال، مربی تیم فوتبال شوید. و انواع و اقسام کارهایی که حس های بسیار خوب و مثبت به شما می دهند. هیجانات و احساسات خود را در یک مسیر مشخص هدایت کنید تا موفقیت بیشتری را هم در زندگی شاهد باشید.

4. زندگی خود را صرفا در دنیای مجازی سپری نکنید

اگر از آن دسته افرادی هستید که همه احساسات و روحیه لحظه ای خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند، توصیه می کنیم از این کار دست بردارید. به جای اینکه دایم از طریق موبایل یا لپ تاپ با دوستانتان در ارتباط باشید ، به دوستان خود زنگ بزنید. با هم پارک یا ... بروید و در کنار نوشیدن یک چای دلچسب، در مورد ناراحتی یا خوشحالی های خود حرف بزنید. سعی کنید از واقعیت های زندگی در دنیای واقعی لذت ببرید.

5. از لحظات تنهایی هم لذت ببرید

مثلا اگر غروب جمعه است و به هر دلیل تنها هستید، به جای اینکه زانوی غم بغل کنید و دایم به غروب دلگیر جمعه بد و بیراه بگویید، به این فکر کنید که فرصتی برای خلوت کردن با خود یافته اید. به خود، خواسته های قلبی، آرزوها، برنامه های آینده و حتی ارتباط هایتان فکر کنید. یا فیلم تماشا کنید. کتاب مطالعه کنید. این را بدانید که در تنهایی هم خیلی کارها می توان انجام داد که برخلاف تصور لذت بخش و جالب هم هستند.

6. خودتان را با خودتان مقایسه کنید!

منظور از این جمله چیست؟ اینکه در این سن تقریبا بیشتر دوست های آدم یا ازدواج کرده اند و بچه دارند، یا درگیر کار و کسب درآمد هستند. گاهی ممکن است خودتان را با آنها مقایسه کنید و شاید حسرت زندگی فرد دیگری را بخورید. اما این را به یاد داشته باشید که موقعیت زندگی همه آدم ها با هم فرق دارد. هیچ کس نمی تواند جای دیگری باشد. انسان ها فکر، علاقه، احساسات، روحیه و درآمدهای متفاوت از هم دارند. به همین دلیل شاید دوستان هم سن و سال شما، کاملا با شما فرق داشته باشند. لازم نیست خودتان را با دیگران مقایسه کنید، بلکه خودتان را زیر ذره بین ببرید. ببینید زندگی واقعی شما با آنچه که می خواهید چقدر شبیه هم هستند؟ یادتان باشد اگر میخواهید چیزی به دست آورید که تا کنون نداشتید ، باید کسی باشید که تا کنون نبودید!

7. مراقب بدترین سناریوهای زندگی باشید

بدون شک تا زمانیکه به سن 30 سالگی میرسید ، تجربه های تلخ و شیرین متعددی در زندگی خو.اهید داشت از شکست عاطفی گرفته تا شکست های تحصیلی و شغلی اما هیچ کدام از آنها شما را از پای در نیاورده است. به خاطر داشته باشید همه آنها تجربه هایی بوده اند تا دفعات بعدی بهتر و درست تر تصمیم بگیرید. پس ذهنتان را با اشتباه هایی که گذشته و تمام شده اند، مشغول نکنید و فقط به عنوان یک تجربه به آن نگاه کنید. همان حرف همیشگی را با خود تکرار کنید: هر شکست، پلی است برای پیروزی. و واقعا هم همین طور است. وقتی پس از هر شکست، چشمانتان بیشتر به واقعیت های زندگی باز می شود، چرا دچار ناامیدی می شوید؟ اتفاقا درس بگیرید و تعداد شکست های خود را هر روز کم و کمتر کنید.

8. ولخرجی نکنید

باید حواستان به خرج هایتان باشد. به جای اینکه آخرهر هفته با دوستان به رستوران و گردش بروید، سرگرمی های ارزان تر پیدا کنید. حساب و کتاب های خود را یادداشت کنید. بخشی از درآمد خود را پس انداز کنید. در خرید کفش و لباس و ... زیاده روی نکنید. این را بدانید که اکنون فرصت پول جمع کردن و پیشرفت است، اکنون توان زیاد کار کردن دارید و با بالا رفتن سن، انرژی و توان شما هم کاهش پیدا می کند. پس با فکر و حساب و کتاب خرج کنید.

9. صداقت بهترین سیاست است

این را بدانید که صادق بودن و بیان حقیقت بهترین و ارزشمندترین ویژگی انسان ها است. این امر به سن ارتباطی ندارد. در هر سنی که باشید، وقتی صادق باشید و از دروغ و بهانه های بیهوده دوری کنید، محبوبیت بیشتری در میان دوستان و اطرافیان خواهید داشت. اما اگر بتوانید این ویژگی را تا پیش از سی سالگی در وجود خود نهادینه کنید، مطمئن باشید موفقیت های بیشتری در زندگی خواهید داشت. مثلا اگر خانه دوستی دعوت شده اید به جای اینکه بهانه بیاورید یا به دروغ بگویید، می روید و نروید، خیلی رک و بی پرده بگویید که می خواهید در خانه بمانید. یا اگر در محل کار، توان انجام کاری را ندارید، رک و بدون ترس بگویید بلد نیستید. لازم نیست در مورد افکار خود با دیگران حرف بزنید، لازم نیست مسایل خصوصی خود را بیان کنید، فقط راستگو باشید. وقتی صادق باشید، دیگران هم بیشتر شما را دوست خواهند داشت.

10. به غذای خود اهمیت بدهید

همه آدم ها دوست دارند اندام زیبا و سالمی داشته باشند. برای این امر باید از سنین کم عادت سالم غذا خوردن را در خود نهادینه کنید. به جای فست فود و غذاهای ناسالم بیرون که در این سن جوانان به آن گرایش دارند، میوه و سبزیجات مصرف کنید.قرار نیست فست فودها را از برنامه تان حذف کنید کافی ست با یک  برنامه ریزی واقع بینانه دفعات خوردن فست فود را کاهش دهید.


دفعات مشاهده: 2372 بار   |   دفعات چاپ: 679 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کد پستی : 17165-57166

صندوق پستی : 419-57155

فکس : 04431980251

ارتباط مستقیم با ریاست : po@uut.ac.ir

پست الکترونیکی : info@uut.ac.ir

آدرس : آذربایجان غربی، ارومیه، ابتدای جاده بند، بالاتر از گلشهر 2

کانال اطلاع رسانی رسمی دانشگاه : @daneshgah_uut

پیوندهای تصویری
copyright@2019.Urmia University of Technology