تبریک سالتحصیلی جدید به دانشجویان جدیدالورود

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۶/۲۶ |

ضمن عرض تبریک آغاز سال تحصیلی جدید مقدم شما دانشجویان جدیدالورود را به دانشگاه صنعتی ارومیه گرامی می داریم.

AWT IMAGE

شروع سال تحصیلی جدید را خدمت دانشجویان ، اساتید و کارکنان پر تلاش دانشگاه تبریک عرض نموده و سالی سرشار از موفقیت در عرصه های علم دانش و معرفت از درگاه باریتعالی خواستاریم . خدمت دانشجویان جدید الورود که با استعانت از خداوند و کوشش و تلاش گامی دیگر در جهت فتح قله های علم و معرفت برداشته و برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند خیر مقدم عرض نموده و انشاالله اراده خویش را در جهت پیشرفت و بالندگی در عرصه های علم و معرفت استوار نموده ، راسخ و ثابت قدم در جهت فراگیری علم و دانش همت مضاعف خویش را به کار بسته و خود را مجهز به سلاح تقوا و پایداری نموده تا بتوانید در سالیان پس از دانشگاه چرخهای علمی و مدیریتی میهن عزیزمان ایران اسلامی را به نحو مطلوب به پیش ببرید.

مقام معظم رهبری می فرمایند:شما دانشجویان، ستارگان درخشانی هستید که آسمان
آینده کشور را نورباران کرده اید.

روابط عمومی دانشگاه

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 2219 بار   |   دفعات چاپ: 248 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر