معرفی پردیس::
دانشجویی و فرهنگی::
روابط عمومی::
آلبوم تصاویر::
اخبار و اطلاعیه های پردیس::
فرم ها و آیین نامه ها::

:: تقویم آموزشی 952
:: ثبت نام قبول شدگان مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد پردیس
:: برنامه کلاسی نیمسال اول 95-96 پردیس
:: ثبت نام دانشجویان جدید الورود پردیس
:: برگزاری دوره نحوه تدوین پایان نامه
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: تمدید مهلت ثبت نام در دوره های نظام مهندسی
:: ثبت نام دوره های ارتقای پایه و صلاحیت اجرا و دوره های HSE
:: برگزاری نخستین مراسم هیئت مذهبی دانشگاه
:: برگزاری دوره آموزشی اطفاء حریق در دانشگاه
:: اطلاعیه مهم در مورد دروس معارف اسلامی دانشگاه صنعتی ارومیه در مقطع کارشناسی
:: اطلاعیه آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد پردیس دانشگاه صنعتی ارومیه در نیمسال اول سالتحصیلی 93-92 ::
بدینوسیله به اطلاع داوطلبان محترم رشته های کارشناسی ارشد مهندسی عمران ، مکانیک و فناوری اطلاعات پردیس دانشگاهی دانشگاه صنعتی ارومیه می رساند:
1- زمان برگزاری آزمون اختصاصی روز جمعه 15/06/92 از ساعت 9 الی 11:30 می باشد.
2- محل برگزاری آزمون به آدرس : ارومیه ، خیابان شهید بهشتی ( دانشکده ) جنب خیابان منصور افشار، جنب پاساژ مهر، طبقه فوقانی بانک پارسیان ، پردیس دانشگاهی دانشگاه صنعتی ارومیه خواهد بود.
3- داوطلبان محترم جهت دریافت کارت ورود به جلسه می بایستی صرفاً در مورخه های 13 و 14/6/92 از ساعت 8 صبح  الی 17 بعد از ظهر به محل ارومیه، بالاتر از گلشهر 2 ، ابتدای جاده بند ، دانشگاه صنعتی ارومیه مراجعه نمایند.
4- حضور در محل آزمون حداکثر تا ساعت 8 صبح بوده و راس ساعت 30/8 دربهای حوزه امتحانی بسته خواهد شد.
5- به همراه داشتن تلفن همراه ، کیف و جزوه در محل آزمون ممنوع می باشد.
6- برنامه زمانبندی مصاحبه از پذیرفته شدگان مرحله اول پس از اعلام نتایج آزمون کتبی متعاقباً و حداکثر یک هفته پس از آزمون از طریق همین سایت اعلام خواهد گردید که لازم است داوطلبان با همراه داشتن رزومه کاری، آموزشی و پژوهشی خود ، در راس ساعت اعلام شده در محل مصاحبه که به آدرس ارومیه، بالاتر از گلشهر 2 ، ابتدای جاده بند ، دانشگاه صنعتی ارومیه خواهد بود مراجعه فرمایند.
7- به اطلاع داوطلبان محترم رشته های مهندسی معدن، شیمی و صنایع می رساند طبق ضوابط موجود از این دسته از متقاضیان فقط مصاحبه به عمل خواهد آمد که برنامه زمان بندی مصاحبه  متعاقباً از طریق تماس تلفنی و اعلام از طریق سایت اطلاع رسانی خواهد شد . لازم است داوطلبان این رشته ها نیز با همراه داشتن رزومه کاری، آموزشی و پژوهشی خود ، در راس ساعت اعلام شده در محل مصاحبه که به آدرس ارومیه، بالاتر از گلشهر 2 ، ابتدای جاده بند ، دانشگاه صنعتی ارومیه خواهد بود مراجعه فرمایند.
1-7- زمان مصاحبه رشته مهندسی صنایع ( گرایش سیستمهای اقتصادی ـ اجتماعی و صنایع ) در مورخه های 12و 13/ 6/ 92 بوده و از طریق تماس تلفنی اطلاع رسانی خواهد شد.  برای مشاهده برنامه زمانبندی گروه صنایع در همین جا کلیک فرمایید.
8- داوطلبان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند همه روزه از ساعت 8 الی 30/14 با شماره تلفن مستقیم  3553222-0441 و 3554180-0441 ( تلفنخانه دانشگاه ) تماس حاصل فرمایند.

دفعات مشاهده: 4603 بار   |   دفعات چاپ: 995 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 70 بار   |   0 نظر
پردیس دانشگاهی دانشگاه صنعتی ارومیه UUT Paradise
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3862