معرفی پردیس::
دانشجویی و فرهنگی::
روابط عمومی::
آلبوم تصاویر::
اخبار و اطلاعیه های پردیس::
فرم ها و آیین نامه ها::

:: تقویم آموزشی 952
:: ثبت نام قبول شدگان مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد پردیس
:: برنامه کلاسی نیمسال اول 95-96 پردیس
:: ثبت نام دانشجویان جدید الورود پردیس
:: برگزاری دوره نحوه تدوین پایان نامه
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: ده روش برای سریع حفظ کردن و فراموش نکردن
:: در ایام امتحانات چه کار‌هایی باید انجام بدهیم؟
:: ثبت نام و تکمیل ظرفیت دوره های ارتقاء پایه سازمان مهندسی
:: بررسی نام کاربری و رمز عبور اتوماسیون خوابگاهی
:: شرایط بهره مندی از تسهیلات استعدادهای درخشان در نیمسال 972
:: آغاز فعالیت رسمی و آموزشی پردیس دانشگاهی دانشگاه صنعتی ارومیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱/۳۰ |

فعالیت رسمی آموزشی و پژوهشی پردیس دانشگاهی دانشگاه صنعتی ارومیه ، روز جمعه مورخ 30/1/92 با حضور هیات رئیسه دانشگاه ، اعضای هیات علمی و دانشجویان پردیس برگزار شد.

پس از قرائت قرآن کریم و عرض خیر مقدم توسط مجری ، سرکار خانم ایلاتی مدیر اجرایی پردیس دانشگاهی ضمن تبریک به دانشجویان جدید الورود گزارشی را در خصوص روند ایجاد و راه اندازی پردیس دانشگاهی ارائه نموده و اشاره کرد به زودی شاهد توسعه فازهای دیگر پردیس دانشگاهی خواهیم شد.
سپس آقای دکتر میرزایی رئیس دانشگاه و پردیس دانشگاهی دانشگاه صنعتی ارومیه پس از تشریح افق برنامه های پردیس دانشگاهی،  از حضور در جمع صمیمی دانشجویان اظهار خرسندی نموده و چشم انداز بسیار روشنی را از توسعه این مجموعه دانشگاهی عنوان نمودند.
دکتر میرزایی در ادامه گفتند: یکی از اهداف پردیس آماده سازی فضا برای کسانی است که پس از فارغ التحصیلی تجارب کافی در زمینه کاری و تخصصی کسب نموده و از سویی نیاز دارند تحصیلات خود را در مقاطع بالاتر ادامه دهند . ایشان اظهار امیدواری کردند ان شاالله در جریان این امر تناظر یک به یک در  انتقال تجربیات به افراد علمی و انتقال علم به افراد مجرب  صورت خواهد گرفت.
آقای دکتر میرزایی اشاره کوتاهی نیز به طرح ابتکاری پیاده روی سنجی ( پرس ) نموده و افزودند هدف اصلی این طرح ارتقاء شاخص تندرستی و نشاط جامعه می باشد و از دانشجویان خواست تا با شرکت مستمر در این طرح جزو فرهنگ سازان این طرح در جامعه باشند.
سپس دو نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی پردیس به نمایندگی از تلاشهای دست اندرکاران در ایجاد این بستر در ارتقاء آموزش علمی استان تشکر کردند.
این مراسم با پرسش و پاسخ دانشجویان و مدیران گروههای آموزشی به پایان رسید.

دفعات مشاهده: 3188 بار   |   دفعات چاپ: 1229 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 168 بار   |   0 نظر
پردیس دانشگاهی دانشگاه صنعتی ارومیه UUT Paradise
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3796