ثبت نام وام ویژه دانشجویان روزانه، وام مسکن ویژه ساکنین خوابگاه و وام تغذیه

ثبت نام وام ویژه دانشجویان روزانه

وام مسکن ویژه ساکنین خوابگاه و وام تغذیه

ترم اول سالتحصیلی 92-1391

مدارک لازم جهت بهره مندی از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان:

*ارائه سند تعهد محضری برای افرادی که سند ارائه ننموده اند از طریق ثبت در یکی از دفترخانه‌های رسمی کشور با ضامن کارمند دولتی رسمی، پیمانی یا بازنشسته (نمونه فرم در چاپ و تکثیر دانشگاه).

*تکمیل فرم درخواست وام بصورت کاملاً دقیق و خوانا (نمونه فرم در چاپ و تکثیر دانشگاه)، [شایان ذکر است به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد.]

*افتتاح شماره حساب تجارت کارت جوان در بانک تجارت، شعبه شهید امینی ارومیه برای دانشجویان روزانه ای که این حساب را افتتاح ننموده اند. (آدرس بانک : ارومیه – پنجراه – خیابان شهید امینی – روبروی جهاد دانشگاهی).

حداکثر مهلت ارائه مدارک فوق روز چهارشنبه مورخ 30/07/1391 خواهد بود و به هیچ طریق قابل تمدید نمی باشد.

دفعات مشاهده: 3191 بار   |   دفعات چاپ: 839 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 60 بار   |   0 نظر