فراخوان برای ثبت نام سفر کارت ویژه دانشگاهیان صنعتی ارومیه

به اطلاع همکاران گرامی هیأت علمی، کارمندان محترم و دانشجویان ارجمند می رساند این مؤسسه بمنظور رفاه حال عزیزان با هماهنگی به عمل آمده با شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی، اقدام به تهیه کارت سفر می نماید.
متقاضیان می توانند جهت ثبت نام برای دریافت کارت سفر از روز چهارشنبه مورخ 22شهریور ماه لغایت چهارشنبه 5مهرماه با همراه داشتن فیش های واریزی (به نام شخص متقاضی کارت سفر) به صورت جداگانه به مبالغ به شرح ذیل به حساب شماره  01-913061-11-7805  به نام مؤسسه صندوق رفاه اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی ارومیه نزد بانک قرض الحسنه  مهر ایران شعبه شهید باکری یا حساب شماره 93-410031100012 مؤسسه صندوق رفاه اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی ارومیه نزد مؤسسه مالی-اعتباری کوثر شعبه دانشکده، به دفتر مؤسسه صندوق رفاه اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی ارومیه مراجعه نمایند:
1: واریز مبلغ 50000 ریال  به عنوان هزینه صدورکارت سفر
2: مبلغ 500000ریال به عنوان شارژ اولیه
3- مبلغ 10000ریال به عنوان کارمزد مؤسسه
4- تکمیل فرم تقاضای کارت سفر (اینجا کلیک نمایید.)
5-تکمیل جدول مشخصات  exel(اینجا کلیک نمایید.)
6- کپی کارت ملی وشناسنامه
شایان ذکر است مهلت اعلام شده تمدید نخواهد شد.
برای اطلاع از تسهیلات و امتیازات مربوط به کارت سفر  وهتل ها و مهمانسراهای طرف قرارداد می توانید از سایت : www.safarcard.ir دیدن فرمائید.
توجه 1: دانشگاهیان محترم می توانند برای خانواده های فامیل درجه 1 خودشان نیز کارت سفر درخواست نمایند.
توجه 2: دانشجویان غیربومی متقاضی کارت سفر می توانند با واریز مبالغ گفته شده فیش های مربوطه و سایر مدارک خواسته شده را اسکن کرده و به صورت فایل زیپ شده  به آدرسهای ایمیل sandoogerefahuut@yahoo.com   و hamid_mansourfar@yahoo.com   ارسال نموده و از طریق شماره تلفن 09144415926  اعلام نمایند.
توجه3: در صورت ناقص بودن مدارک اعم از فیش ها و مدارک شناسنامه ای و فرم و جدول مشخصات،و ناخوانا بودن آنها، این مؤسسه هیچگونه مسئولیتی در قبال درخواست برای صدور کارت سفر نخواهد داشت.
توجه (مهم)4: کارتهای واگذار شده براساس قرارداده منعقده فی مابین مؤسسه و شرکت سرمایه گذاری سفرکارت، فقط قابل استفاده از خدمات تعیین شده در اماکن مندرج در وب سایت شرکت بوده و فروش و تبدیل آن به وجه نقد امکان پذیر نمی باشد.
توجه5: استفاده از خدمات کارت با احراز هویت دارندگان کارت مقدور میباشد.

مزایای سفرکارت ملی:

تخفیف‌های ارائه‌شده به دارندگان سفرکارت ملی از سوی مراکز گردشگری عضو شبکه سفرکارت ملی در کنار استفاده از خدمات سامانه فروش و رزرواسیون مراکز گردشگری کشور می‌تواند مدیریت سفر را با امنیت خاطر و سرعت مناسب تسهیل نماید.

اطلاع‌رسانی مناسب از آخرین وضعیت مراکز گردشگری کشور و توسعه خدمات قابل ارائه از طریق شبکه به مشتریان سهم مهمی در توزیع مناسب مکانی و زمانی سفر در کشور دارد.

دفعات مشاهده: 7024 بار   |   دفعات چاپ: 548 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر