شروع به کار نمایندگی بیمه کارآفرین در دانشگاه

راه اندازی نمایندگی بیمه کارآفرین به شماره کد2790 تحت نظارت مؤسسه صندوق رفاه اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی ارومیه باطلاع دانشجویان و همکاران هیات علمی و کارمند می رساند نمایندگی بیمه کارآفرین با شماره کد 2790 به نام منصورفر و تحت نظارت مؤسسه صندوق رفاه اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی ارومیه از تاریخ 25 مرداد ماه شروع به کار نمود. تمامی عزیزان می توانند کارهای بیمه ای خود را از طریق این نمایندگی به انجام برسانند. ضمنا از دانشجویان علاقمند به همکاری با این نمایندگی دعوت می شود پس از تعطیلات عید فطر جهت ثبت نام ودریافت اطلاعات بیشتر به دفتر نمایندگی بیمه واقع در مؤسسه صندوق رفاه هیات علمی دانشگاه صنعتی ارومیه مراجعه فرمایند.

دفعات مشاهده: 5821 بار   |   دفعات چاپ: 504 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر