حضور نماینده دستیار ویژه ریاست جمهوری در پروژه های مهر ماندگار طرح توسعه دانشگاه صنعتی ارومیه

AWT IMAGE

با حضور نماینده دستیار ویژه ریاست جمهوری در پروژه های مهر ماندگار روند اجرای طرح توسعه پردیس شماره یک دانشگاه بررسی شد.
در این جلسه که در دفتر ریاست دانشگاه ترتیب یافت مقرر شد تا بر اساس نظر  بازرسان دستیار ویژه ریاست جمهوری در پروژه های مهر ماندگار، گزارشات دوره ای از روند اجرای پروژه تهیه و بررسی و به مراجع زیربط اعلام گردد.
به گفته نماینده دستیار ویژه ریاست جمهوری در پروژه های مهر ماندگار، تعداد  800  تا 1000 پروژه در قالب طرح های مهر ماندگار تا پایان دولت به اتمام خواهد رسید؛ استان آذربایجان غربی 35 پروژه جهت حمایت مالی و بهره برداری تعین گردیده است.
وی اضافه کرد: اعتبارات مصوب سال 91 این پروژه ها تا پایان شهریور ماه اختصاص خواهد یافت تا در فصل کاری مورد استفاده قرار گیرد.
پس از بررسی مدارک و مستندات موجود، و با توجه اهمیت آموزشی و شاخص بودن پروژه و تاکید فراوان استاندار محترم پیشنهاد گردید پروژه فوق جزء طرح های ماندگار قرار گیرد.

دفعات مشاهده: 3936 بار   |   دفعات چاپ: 866 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 56 بار   |   0 نظر