بازدید جناب آقای مهندس مرغایی زاده، معاون مدیر کل امور فرهنگی و آموزشی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری

جناب آقای مهندس مرغایی زاده، معاون مدیر کل امور فرهنگی و آموزشی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری به همراه کارشناسان ارشد آقایان شفیعی و شیرازی از پروژه های عمرانی دانشگاه صنعتی ارومیه و بخش های مختلف این دانشگاه بازدید نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مرغایی زاده در بازدید از طرح جامع دانشگاه صنعتی ارومیه و طرح توسعه پردیس این دانشگاه، روند ساخت و ساز و عمران در دانشگاه صنعتی ارومیه را در راستای توسعه فضای فیزیکی این دانشگاه مثبت ارزیابی نمود.

گفتنی است طرح توسعه پردیس دانشگاه صنعتی ارومیه که مورد بازدید معاون مدیر کل امور فرهنگی و آموزشی قرار گرفت در 34 هزار متر مربع و در 16 طبقه احداث می شود و در پایان دی ماه 1392 به بهره برداری خواهد رسید.

دفعات مشاهده: 3593 بار   |   دفعات چاپ: 948 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 137 بار   |   0 نظر